Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Sumiki w warcie.
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Sumiki w warcie.
Sumiki w warcie. 1 Miesiąc, 3 tygodni(e) temu  
Witam czy jest mi ktos w stanie wyjasnic obecnosc tak duzej ilosci małych sumikow na warcie w okolicy Poznania?Łowie na warcie pare lat i wczesniej nie łapałem tych ryb a po powodzi i zejsciu warty w swoje koryto jest tych rybek(30-35cm)sporo,zreszta inni wedkarze tak samo je Lowia.Pozdrawiam.
rafi77 (Użytkownik)
Ukleja
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Sumiki w warcie. 1 Miesiąc, 3 tygodni(e) temu  
To nie tylko w Poznaniu ale wiele km za i przed występuje taka sytuacja z tymi rybami
Troche sie pozmieniało po powodzi u mnie niestety na gorsze nie widze pożadnej ryby jak leszcz jaz klen takiej chocby 1kg tylko same płoteczki i krąpiki zresztą patrząc po zawodach na betonach chyba podobnie
Do tego duże stada uklei przynajmniej u mnie
Odpada na ta chwile necenie zaneta ewentualnie glina z peczakiem itd - cos co nie smuży bo inaczej masakra
river (Użytkownik)
Ukleja
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Sumiki w warcie. 1 Miesiąc, 3 tygodni(e) temu  
To tu nie jest tak zle zlapie sie jakiegos wiekszego leszcza,ploc no i klenie tez sa ale te sumiki to mnie zadziwiaja!Pozdro.
rafi77 (Użytkownik)
Ukleja
graphgraph

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: admin, Dorian, Astor, JOKER