Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r.

Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 06/18/2010 13:02 #3792

• Krzysztof
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wszystkich chętnych zapraszam 11.07.2010 na Kobiałkę.
Wybraliśmy to łowisko gdyż tam można zmieścić najwięcej zawodników i przede wszystkim nie ma tam żadnych kosztów związanych z organizacją zawodów.

Zbiórka o godzinie 7.00.

Zawody odbędą się w jednej trzygodzinnej turze.
Czy będzie podział na sektory okaże się w dniu zawodów. Wszystko zależy od ilości uczestników i naszych wspólnych ustaleń. Na tych zawodach najważniejsza jest ilość uczestników - reszta schodzi na drugi plan. Niektóre stanowiska będą porośnięte trawą - przepraszamy za tą niedogodność. Zwyciężca zawodów uhonorowany zostanie symbolicznym pucharem.

Prosimy zabrać ze sobą jedzonko i picie we własnym zakresie - rezygnujemy z załatwiania cateringu, gdyż uważamy że całą kwotę z wpisowego lepiej przeznaczyć na pomoc dla powodzian.

Wpisowe:
Seniorzy - 40 zł.
Juniorzy i młodzież - 20 zł.
Ale jeśli ktoś uważa i chce wpłacić większą kwotę to nie ma żadnego problemu. Zebrana kwota będzie przelana na konto PCK:
www.pck.pl/powodz/?gclid=CK2F7LWdp6ICFY0m3wodyyiSQQ

Pełna lista uczestników, wyniki oraz rozliczenie z całej imprezy ukaże się w tym temacie po zawodach.

Wszelkie imienne zgłoszenia proszę kierować do mnie na PW.
[b]Krzysztof - Okr

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 06/18/2010 13:07 #3795

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Dobry pomysł! Każdy grosz się liczy, a forma pomocy też nie jest bez znaczenia. Będę w tym czasie na Mazurach. Trochę daleko, ale może się uda przyjechać.
Pozdrawiam!
autofocus

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 06/18/2010 22:27 #3807

• koper
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
To godne pochwały i naśladowania! Brawo! pomoc którą uda wam się zebrać przekażcie samym poszkodowanym bo to co się dzieje w miejscach gdzie dzielą i rozdają to ludzkie pojęcie przechodzi dzieją się cuda...

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 06/18/2010 22:38 #3809

• Krzysztof
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
autofocus napisał:
Dobry pomysł! Każdy grosz się liczy, a forma pomocy też nie jest bez znaczenia. Będę w tym czasie na Mazurach. Trochę daleko, ale może się uda przyjechać.

Piotrze zapraszam - jeśli będę mógł jakoś pomóc to wal jak w dym.
[b]Krzysztof - Okr

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 06/18/2010 22:43 #3810

• Krzysztof
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
koper napisał:
To godne pochwały i naśladowania! Brawo! pomoc którą uda wam się zebrać przekażcie samym poszkodowanym bo to co się dzieje w miejscach gdzie dzielą i rozdają to ludzkie pojęcie przechodzi dzieją się cuda...

Myśleliśmy nad tym i doszliśmy do wniosku, że PCK jest najbardziej wiarygodną instytucją. Masz jakiś pomysł to jesteśmy otwarci na wszelkie podpowiedzi. Też chcemy aby te pieniądze trafiły do potrzebujących. Ja osobiście przejechałem się na pomocy dla ofiar, które zginęły w tej hali wystawowej na Śląsku, która zawaliła się od zalegającego śniegu na dachu...
[b]Krzysztof - Okr

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 07/08/2010 20:46 #3995

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Mam pytanie tam miejsce na zawody zapłaci czy poczta opłaty ale nie wiem który prostu i muszę wiedziałem.Ja będę tam oglądam na zawody na razie.
Prosimy o wyrozumia

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 07/08/2010 21:31 #3997

• Krzysztof
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wszelkie wpłaty na miejscu podczas tworzenia listy zawodników - zapraszamy serdecznie.
[b]Krzysztof - Okr

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 07/10/2010 15:16 #4005

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Dzięki za informację :) Właśnie chciałem tam na zawody ale nie udało mi się i nie mam zanęty na przygotowanie i nie mam czasu to trudny.Kiedy będą następne zawody?
Miłego słonecznego dnia :)
Prosimy o wyrozumia

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 07/11/2010 20:22 #4009

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Byłem tam odwiedzić kanał żerański zawody niezłe.Proszę o podanie wyników :)
Pozdrawiam... ;)
Prosimy o wyrozumia

O:Wędkarze - Powodzianom. Kanał Żerański 11.07.2010 r. 07/11/2010 20:56 #4011

• Krzysztof
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ależ bardzo proszę :). Krótka relacja i trochę zdjęć z naszej imprezy...

Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników dzisiejszych zawodów. Wystartowało w niej 5 kadetów, 6 juniorów i 14 seniorów. Wsparło nas także kilka osób mimo, że nie brały udziału w zawodach. Ogółem zebraliśmy 1610 złotych. I jak to bywa często najgorzej było z rybą :wink:
Były puchary, piękne dyplomy, drobne upominki dla najmłodszych zawodników, słodki poczęstunek i zimne napoje na zakończeniu, sprawni i fachowi dwaj sędziowie oraz wspaniała atmosfera...

[b]Krzysztof - Okr
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.66 sekundy