Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Zanęty Bogusława Bruda

Zanęty Bogusława Bruda 01/24/2010 01:18 #925

• romek
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Jakie są wasze efekty i doświadczenia z tymi zanętami - chodzi mi o serię zawodniczą. Jak wypadają w porównaniu z traperem, marcelem i sensasem?

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/17/2010 15:06 #1909

• Gibson
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Hej moim zdaniem są to bardzo dobre zanęty które można z powodzeniem stosować na zawodach wędkarskich. Co prawda to nie łowiłem na nie na zawodach ale mój znajomy łowił na nie w okręgu z dobrymi wynikami. Często łowię na nie tak prywatnie i mam mile doświadczenie z nimi. Moja ulubiona zanęta z tej serii to Big Fish bardzo lubią ją duże leszcze. Gorąco polecam

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/17/2010 18:46 #1913

• KarolKręc
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Moim zdaniem większość zawodniczych zanęt jest dobra i z powodzeniem można na nie łowić w zwodach, rekreacyjnie itp. Sam tak robiłem kilka ładnych lat. Tylko powiem Wam szczerze że największa frajda jest wtedy kiedy skomponujesz swoją zanętę i wygrasz zawody. Wtedy ta chwila jest bezcenna... No i wreszcie wiesz co takiego wrzuciłeś do wody:)

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/19/2010 12:24 #1962

• QMk
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Na okolicznych łowiskach sprawdzają się świetnie zarówno na zawodach jak i przy rekreacyjnym łowieniu. Najczęściej używam zawodniczego leszcza i płoci. Obie te zanęty można ze sobą mieszać, szczególnie gdy w łowisku występuje leszcz i płoć. Proporcje oczywiście zależne od panujących warunków. Mieszanka obu tych zanęt nie ma wpływu na pogorszenie brań płoci, a leszczyki ''meldują'' się częściej.Zanęty są dość treściwe i słodkie dlatego zawsze lepiej dodać wiecej gliny lub ziemi niż mniej (szczególnie na wodzie stojącej) . Oczywiście stosuje do tych zanęt różne dodatki zarówno sensasa jak i marcela. Polecam także gliny i melasę produkowane przez B.Bruda.

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/21/2010 22:08 #2032

• KarolKręc
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wlaśnie dziś metodą prób i błędów popartą badaniami laboratoryjnymi uzyskałem dokładnie taką samą zanęte jaką jest gros gardons Sensas Cena za kilogram 4,49 zł Cena Sensas 17zł. Tak więc proszę zoabaczyć jak łatwo przepłacić.

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/21/2010 22:13 #2033

• 19bialy
  • ( Gość )
Możesz podac przepis?

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/22/2010 13:10 #2043

• Gibson
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Tez lubię tworzyć własne zanęty z najwyższej jakości składników. Zanęty te doskonale sprawdzają mi się, ale cena ich wyprodukowania to jakieś 15zł za kilogram. :(

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/26/2010 08:44 #2127

• Maciek_7
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
KarolKręc napisał:
Wlaśnie dziś metodą prób i błędów popartą badaniami laboratoryjnymi uzyskałem dokładnie taką samą zanęte jaką jest gros gardons Sensas Cena za kilogram 4,49 zł Cena Sensas 17zł. Tak więc proszę zoabaczyć jak łatwo przepłacić.

'Wiem, ale nie powiem...'

Jaki jest sens rzucania tematu po czym nie chce się podjąć rozmowy na jego temat?
[i]"Zawodnik ma

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/26/2010 19:56 #2132

• mirekm
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam

Uważam ze zanęty i gliny BOLAND są bardzo dobre. Polecam je znajomym.Jak każdy zawodnik wie jednak zanęta zawodów nie wygrywa. Jeżeli ktoś pisze mi ze stworzył identyczna zanęte jak gross to trochę śmieszne bo wątpię w to. Mam nadzieje ze za kilka lat będzie pan tak znany i ceniony jak Bogdan Brud ale narazie niestety nie słyszalem o panu. Czekam na wieści ze świata :) Pozdrawiam Wszystkich

O:Zanęty Bogusława Bruda 02/26/2010 20:25 #2133

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
KarolKręc napisał:

Zanęty testuje się na zawodach a nie w laboratorium. Tylko wtedy można powiedzieć, że jest ona coś warta. Reszta to tylko teoria. Przetestuj je w ten sposób i opisz wrażenia.
Z drugiej strony to tylko buła i dodatki i jak ktoś wie jak się do tego zabrać to czemu nie..
Pozdrawiam!
autofocus
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.70 sekundy