Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Glina z aromixem

Glina z aromixem 07/08/2010 23:03 #3998

Ostatnio na zawodach spotkałem się następującą sytuacją:Jeden z zawodników wcześniej wysuszoną glinę nawilżał wodą z aromixem.Co o tym sądzicie?Ja do tej pory używałem aromixu to tylko do zanęty.Czy ktoś z was to stosuje?

O: Glina z aromixem 07/08/2010 23:21 #3999

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Ja wygrałem raz tak zawody nęcąc samą gliną z aromixem
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m

O:Glina z aromixem 07/09/2010 16:49 #4001

• Jacek
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Mam pytanie dlaczego nie glina z aromiksem?Dlaczego tylko zanęta zaromiksem ?.Skoro aromiks się sprawdza to będzie się komponował tak samo z zanętą ,gliną czy ziemią.Jednak trzeba trzymać się zasady ,aby nie przemoczyć po prostu konsystencja ta sama,właściwości smużące te same, więc tylko z zapachem :) .

O:Glina z aromixem 07/09/2010 21:45 #4003

• Name
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Moze powodem jest to ze niektore aromixy ( w moim przypadku zawsze był M.V.D.E ) dodatkowo kleja jak melasa czy syrop. Wiec podejzewam ze na rzeki z wiekszym uciagiem mogloby zdac to rezultat.
Górek pisał ze melasował tzn nawilzał melasa sucha gline, czy mógłbys Kacper wypowiedziec sie na ten temat ...

O:Glina z aromixem 07/10/2010 08:51 #4004

• Jarek
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Warto chyba iść w tym kierunku, bo na niektórych wodach zabronione jest nęcenie spożywką a w niedługim czasie ma być całkowicie zabronione. Już trzy lata temu pisałem na forum jak mieszałem czerwoną glinę z atraktorem ochotkowym a następnie robiłem kulki wielkości dużego orzecha i przechowywałem w zamrażalniku. Była to przynajmniej dla mnie rewelacja ale wtedy nazwano mnie alchemikiem i nikt nie zwracał na te sprawy uwagi. Teraz też takie i inne alchemie robię z dobrymi efektami szczególnie na Wiśle od Goczałkowic do ujścia Skawy.
Ostatnio zmieniany: 07/10/2010 10:11 przez Jarek.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.65 sekundy