Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Topy to Yorka

Topy to Yorka 02/23/2011 19:10 #6174

• tnozyroh
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
witam. posiadam dwie wedki nasadowe York Rapid Pro 1100 pierwsze pytanko dotyczy mozliwosci dokupienia topow zapasowych i topu do kubka do tego modelu.
Posiadam tez Jaxon Competition Strike 1250 natomiast uszkodzony jest w niej 2 element od gory. i tu pytanko czy mozna taki element dokupic ewentualnie jakis zamiennik. i tu tez pytanko o dodatkowe topy i top do kubka. pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 04/21/2011 19:39 przez Dorian. Powód: Mądrze stworzony temat to 80

O:pytanko 02/23/2011 19:47 #6175

• Buggg666
  • ( Gość )
Tu masz uniwersalne topy po prostu przycinasz do grubosci twojej wedki i po problemie. Sam takich uzywam z powodzenie. Polecam

LINK
Ostatnio zmieniany: 02/23/2011 20:20 przez Astor.

O:pytanko 02/23/2011 20:23 #6179

• Cz
  • Astor
  • ( Admin )
  • Moderator
tnozyroh napisał:
witam. posiadam dwie wedki nasadowe York Rapid Pro 1100 pierwsze pytanko dotyczy mozliwosci dokupienia topow zapasowych i topu do kubka do tego modelu.
Posiadam tez Jaxon Competition Strike 1250 natomiast uszkodzony jest w niej 2 element od gory. i tu pytanko czy mozna taki element dokupic ewentualnie jakis zamiennik. i tu tez pytanko o dodatkowe topy i top do kubka. pozdrawiam

Najlepiej poszukać topu do Yorka i z niego zrobić top do nęcenia. Ewentualnie jak kolega podał - top uniwersalny - lecz z nimi jest problem, że nawet jak sięuda spasować [idealnie podocinać] to jest zazwyczaj problem z długością takiego topu z oryginalnym - i wtedy trzeba się nieźle nakombinować by idealnie podać zanęte. Nie jest to niemożliwe - ale trudne i czasochlonne.

Co do elementu od Jaxona - najlepiej zadzwonić do serwisu Jaxona i się popytać. Co do topoów itp - wszystko dowiesz się w serwisie.
[center][color=#800000][b]Grzesiek, Okr

O:pytanko 02/23/2011 21:07 #6182

• york
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Do swojego Yorka, topy zamawiałem w sklepie gdzie kupiłem tyczkę, wyszło po 280 zł za top 4 el. Top do kubka kupiłem używany za 200 zł. Zapytaj w sklepie u siebie w mieście czy jest możliwość zamówienia. Nie będzie problemu z docinaniem :)

O:pytanko 02/23/2011 21:23 #6183

• tnozyroh
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
a jak juz bede mial top zwykly to jak przerobic go na top do kubka? a co do Jaxona to dowiadowalem sie u producenta i niestety juz nie produkuja, stad moje pytanie:) moze ktos ma do odsprzedania:)

O:pytanko 02/23/2011 22:09 #6184

• Cz
  • Astor
  • ( Admin )
  • Moderator
york napisał:
Do swojego Yorka, topy zamawiałem w sklepie gdzie kupiłem tyczkę, wyszło po 280 zł za top 4 el. Top do kubka kupiłem używany za 200 zł. Zapytaj w sklepie u siebie w mieście czy jest możliwość zamówienia. Nie będzie problemu z docinaniem :)

Proponuje jak napisał kolega YORK - zakupić oryginalne topy i będzie po sprawie.
Ceny za topy BAJKA wiec nie ma co kombinować
[center][color=#800000][b]Grzesiek, Okr
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.47 sekundy