Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: jezioro czorsztyn

jezioro czorsztyn 07/10/2010 23:29 #4007

• dominik117
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
czesc moze ktorys z kolegow bywa na czorsztynie i lowi na splawik jesli tak to mam pytanko mianowicie gdzie jest dobrze lowic moze macie jakies fajne miejscowki w ktore mozna latwo dojsc z calym sprzetem(tyczka i podest)jakie ryby najczesciej biora kazda informacja bedzie cenna pozdrawiam

O:jezioro czorsztyn 07/11/2010 23:00 #4012

• fkuzi555
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
czesc
ja bywam, ale nie ze splawikiem. z tego, co podgladalem ludzi, to najczesciej dookola siedza gruntowcy i lowia mniej wiecej na 30-40m. tam jest juz ladnych pare metrow wody, wiec lowienie na splawik raczej odpada... na tyke widzialem kiedys goscia kolo huby i poza tym w zasadzie jak oplywalem jeziorko to nikogo z takim sprzetem nie bylo

O:jezioro czorsztyn 07/12/2010 23:56 #4017

• dominik117
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
dzieki za odpowiedz ale strasznie malo ludzi garnie sie do odpowiedzi a mysle ze jest na tyle duzo ze powinno byc wiecej odpowiedzi

O:jezioro czorsztyn 07/13/2010 00:02 #4018

• fkuzi555
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
bede prawdopodobnie w tym tygodniu na czorsztynie, bo musze znalezc miejsce do wodowania, to poogladam z lornetka jeziorko i powiem, czy siedza gdzies ludzie ze splawikiem. ale z lodzi mozna polowic na bata albo matcha ladne plocie, bo to mialem okazje sprawdzic :)

O:jezioro czorsztyn 07/14/2010 19:12 #4025

• dominik117
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
a podpowiedz mi w ktorej czesci jeziora jest najlepiej lowic z lodzi na splawik masz jakies dobre miejscowki czy wszystko jedno gdzie z lodzia nie ma problemu tylko miejsce czeba wybrac odpowiednie pozdrawiam
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.78 sekundy