Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA

MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA 06/02/2010 14:15 #3474

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA) 11-12 CZERWIEC
Prosimy o wyrozumia

O:MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA 06/03/2010 11:00 #3479

• Krzysztof
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Czy to jest prawidłowy termin? Zawody mają się odbyć w piątek i sobotę?
Bo 13 czerwca (niedziela) na Kobiałce będzie rozgrywany Memoriał Andrzeja Michalika organizowany przez Wołomin...
[b]Krzysztof - Okr

O:MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA 06/05/2010 00:58 #3499

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Tak prawdy będzie na zawody tylko w piątek i sobotę a nie niedziela to wszystko porządku ale masz szczęśliwa i akurat nie będzie przeszkadzać na zawody. :)
Prosimy o wyrozumia

O:MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA 06/19/2010 16:40 #3820

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
PZW koło nr 132 za zajęcie 1 miejsce Puławy,2 miejsce Warszawa,3 miejsce Legnica miasto
XX Mistrzostwach Polski osób niesłyszących w wędkarstwie spławikowym w klasyfikacji
drużynowej w 2010 roku.Ale tam było na zawody złowić trudne ryby nie bardzo wyniki były najniższe,bo mieliśmy upalną pogodę.Sędziowie PZW program przygotowanie nie podobało mi się byli koledzy przeciw do sędzi,bo przygotowanie nęcenie zanętą ciężką za 40 min dla mnie za krótka i tak prostu zawsze 2 godz,a co jest zmiana prawdy cholera z sędzią.
Pozdrawiam...
:)
Prosimy o wyrozumia

O:MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA 06/19/2010 23:20 #3825

• tyczkarz
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Poważne zawody, a sędziowie widać je potraktowali jak zawody podwórkowe...
Kolego, na tej wodzie latem takie wyniki niestety padają i chyba nie tylko przez upalną pogodę nie połowiliście.
Od wielu lat mówi się, że ten kanał jest zbyt eksploatowany. Ryba latem po prostu z niego ucieka, a szczególnie z odcinka na Kobiałce. Myślę, że można było zorganizować zawody na rybniejszym akwenie.
Maciek
Okr

O:MISTRZOSTWA POLSKI 2010 SPŁAWIKOWE NIESŁYSZĄCYCH W WARSZAWIE KANAŁ ŻERAŃSKI (KOBIAŁKA 06/20/2010 21:18 #3836

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam tyczkarz!Właśnie masz racje.Czy byłeś tam kanał żerański na zawody jak czujesz się złowić jest trochę trudne ale nie jestem doświadczenie i chciałbym kogoś uczyć się mi tam miejsce kanał co dalej nie mam wyjedzie a czy mogłeś tłumaczyć mi.Bardzo dziękuję za odpowiedź :) Pozdrawiam...
Prosimy o wyrozumia
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.71 sekundy