Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Wakacyjna wyprawa na Bug

Wakacyjna wyprawa na Bug 10/25/2011 09:33 #8238

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator

3Kolega Tomek , który wygrał nasz konkurs nadesłał kolejną fajną pracę... Każdemu polecam łowienie na dzikim, nieuregulowanym odcinku Bugu. Cisza, zieleń, mała presja wędkarska i wiele ciekawych ryb - czego chcieć więcej? 

Więcej...
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m
Za tę wiadomość podziękował(a): wedkarzgd

Wakacyjna wyprawa na Bug 10/27/2011 09:52 #8242

• JOKER
  • ( Admin )
  • Administrator
Pięknie pięknie PIĘKNIE! Bug w tych okolicach to moja ukochana rzeka. W porównaniu z uregulowanymi kanałami, betonowymi opaskami, sztucznymi zalewami jest to miejsce nieprawdopodobnie urokliwe. Gratuluje Saju!
Wnioski co do zanęt i zestawów pozostaje tylko podtrzymać. Miałem tam podobne obserwacje.
Czy sprawdziły Ci się jakieś sztuczki "laboratoryjne"? Na Bugu były okresy że w ciemno można było sypać kolendrę, fraisix czy double brasem.
[color=#BF0000][b]"B

Odp: Wakacyjna wyprawa na Bug 11/02/2011 09:20 #8263

• sajo
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
JOKER napisał:

Czy sprawdziły Ci się jakieś sztuczki "laboratoryjne"?

No niestety byłem za mało, aby dodatkowo sprawdzać śmierdziuchy ;-) Skupiałem się raczej na sposobie prowadzenia, i wszelkich modyfikacjach zanęty (bez zapachów) do łowienia takich ryb, jakie zamierzałem.
To dało mi pewne dane, na których będę mógł się opierać w roku 2012, kiedy już mając "podstawy" będę mógł eksperymentować nie tylko z zapachami :)
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.38 sekundy