Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jak blokować soich rywali

Jak blokować soich rywali 06/17/2011 12:03 #7610

• sekret1
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Proszę doświadczonych zawodników by napisali jak można zablokować swojego rywala jeżeli jesteśmy na otworku i chcemy by jak najmniej ryb przedostało się do sąsiadów.

Re: Jak blokować soich rywali 06/17/2011 13:32 #7612

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
sekret1 napisał:
Proszę doświadczonych zawodników by napisali jak można zablokować swojego rywala jeżeli jesteśmy na otworku i chcemy by jak najmniej ryb przedostało się do sąsiadów.

Wg mnie jest to zagranie w stylu no fair
Pozdrawiam!
autofocus

Re: Jak blokować soich rywali 06/17/2011 16:10 #7616

• KoYoT
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Może nie jestem aż tak doświadczony, ale lepsza mieszanka i sposób podania od sąsiada skutecznie zatrzymają rybę w Twoim łowisku.

Pozdroo

Re: Jak blokować soich rywali 06/17/2011 16:41 #7618

• sajo
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
autofocus napisał:
sekret1 napisał:

Wg mnie jest to zagranie w stylu no fair

E tam, nie fair to może być najwyżej podanie suchej mieszanki na styk swojego stanowiska, tak by chmura przepłynęła przez stanowiska sąsiada podnosząc mu ryby do góry. To może być nie fair.
W ten sposób nie pomagamy sobie (nie ulepszamy swojego stanowiska), a pogarszamy łowienie u przeciwnika - to może być nie fair.

Często losując stanowisko otwierające/zamykające dajemy nieco więcej towaru do wody niż z założenia rzucilibyśmy siedząc gdzieś w środku. W końcu z jednej strony nie mamy żadnej konkurencji

Re: Jak blokować soich rywali 06/18/2011 23:03 #7632

• polamania kija:)
  • regy20
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Zmontuj sobie taki zestaw i tak go poprowadź aby wyłapać rybki płynące do Twojego kolegi:) satysfakcja gwarantowana:)
pozdrawiam i połamania kija:)
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.36 sekundy