Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne).

Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 13:30 #5690

Witam Wszystkich! W ostatnim czasie coraz więcej przeszukuję internet aby coś ciekawego kupić uzupełniając swoje wyposażenie. Czasami jednak odnoszę wrażenie,że nadal jesteśmy zaściankiem Europy jeśli chodzi o dostępność czegoś więcej niż to co jest do kupienia na półkach sklepowych(nawet całkiem sporych sklepów wędkarskich,stacjonarnych czy internetowych). Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tej materii, gdzie kupujecie, czy jest to internet czy sklep stacjonarny.Mile widziane namiary, pewnie nie tylko dla mnie ale i dla wszystkich, którzy chcą się rozwijać w sporcie wędkarskim. Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie w tym temacie.

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 14:50 #5691

• dudi
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
ze sklepów stacjonarnych to na śląsku mogę polecić Team-Samol w Gliwicach i sklepy w Rudzie Śląskiej tj. Okoń i Jeżozwierz.

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 15:01 #5692

Ze sklepów internetowych mogę polecić matchpro.Duży wybór towaru,dobre ceny,przesyłka przyszła na drugi dzień,naprawdę polecam.

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 16:09 #5696

• wedkarzgd
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Również polecam Matchpro ceny przystepne fachowa i konkretna obsługa.

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 16:33 #5697

• rolfo
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
matchpro ma niskie ceny,duzy wybor, profesionalny sprzet i fachowe doradztwo.maja swieze zylki przyponowe.polecam trabucco T-1,lepsza od SLR-ki.

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 16:43 #5698

Z racji tego,że rozpocząłem ten wątek tematyczny to podziele się również z Wami namiarami na sklepy z których ja korzystam :
Matchpro
Foranglers
Ravenfishing...czasami krokodyl(sklep stacjonarny we Wrocławiu).

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 17:08 #5700

Coraz więcej rzeczy kupuje przez internet w sklepach

Gut-sklep

Szczupak

Bass-sklep

Brzana

Jeżozwierz

Tanie-24

Matchpro

Fishing-Mart

Fishomania

Ukleja

RYBKA

KROKODYL

CATFISH

MATCH

GÓREK

ODRA

GIENEK-GLINY

polecam matchpro duży wybór przystępne ceny !!! jeżeli chodzi o stacjonarne sklepy to kupuje tylko robactwo :dry:

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/22/2011 17:11 #5701

• marcin78
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ja takze polecam Ukleje i Matchpro. W Ukleji jest mniejszy wybór ale wszystko co jest na sklepie to jest dostepne od ręki. Natomiast w tym drugim sporo rzeczy nie ma i jest napisane- ( czas realizacji bodajrze 3-21 dni ).
W Matchplus zamawiałem towarek 3 razy i 2 razy cos brakowało i zostało oczywiście dosłane. W tamtych wcześniejszych miałem przynajmniej ponad 12,15 sporych zamówień z jednego sklepu i zawsze było oki.

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/24/2011 18:10 #5726

• baku
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
koledzy a ktoś coś słyszał na temat sklepu originalfishing.pl

nie ma z tym sklepem żadnego kontaktu. Chcę zamówić towar ale obawiam się żeby nie było żadnej muki

O:Sklepy wędkarskie (internetowe i stacjonarne). 01/24/2011 19:27 #5727

• Kuba
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Zamawiaj w matchpro u Krzysia ,tam jest pewność albo w matchplus. Obydwa sklepy mi się sprawdziły nie raz miałem paczkę wcześniej niż wysłałem pieniądze .
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.46 sekundy