W pełni popieram ideę Darka i choć ten "problem" nie dotyczy mnie osobiście tylko wąskiej grupy osób to mam nadzieję, że kiedyś zginie on na zawsze.
przemek1992 napisał:
Moim zdaniem nie da się choćby częściowo połączyć obu portali.Ja na wyczyn nie wchodziłem już prawie pół roku ponieważ denerwuje mnie złośliwość i obojętność administratorów wyczynu wobec mniej doświadczonych wyczynowców,a tutaj panuje przyjemna koleżeńska atmosfera.
Biedny Żuczku...niedoświadczony wyczynowcu - jeśli już piszesz to pisz prawdę. Na wyczynie byłeś kilkanaście dni temu pod Swoim nickiem. Jako Przemo 1992 już nie wejdziesz z powodu bana którego otrzymałeś. Spam to przy Tobie pikuś - w ciągu jednego dnia zaliczyłeś 5 ostrzeżeń i tylko dlatego, że waliłeś post za postem bez ładu i składu i gdzie popadnie a nie reagowałeś na żadne prośby pisane do Ciebie w każdym możliwym miejscu. Mam nadzieję, że już wiesz do czego służy PW. A na większość zadanych pytań dostawałeś odpowiedzi od Kolegów i instrukcje, gdzie możesz uzyskać więcej informacji na interesujący Cię temat. Nie wiem, gdzie tu złośliwość a obojętność zwłaszcza. To tyle w tym temacie.Pozdrawiam
Przepraszam, za off top ale musiałem odpowiedzieć Koledze.
Z pokorą przyjmę karę od Administracji jakby co.