Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia.

Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/10/2010 08:17 #5084

• Jacek
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Prześlij życzenia noworoczne i świąteczne ;)
wwg.com.pl/wwg/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1626#13464

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/10/2010 10:01 #5086

• polamania kija:)
  • regy20
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
To ze ktos zamiescil takie ogloszenie na portalu wedkarskim, to chyba nie jest szczytem jego marzen. Czasy sa jakie sa, a nie wydaje mi sie aby bylo to przedsiewziecie na miare Lisner-a. Nie znam, ani nie jstem fanem tego goscia, ale wypisywanie roznorakich tekstow jest conajmniej smieszne. Watek powinien zostac usuniety, a koles poinformowany w delikatny sposob na PW jak sprawy wygladaja, bo jak widac nie brak u nas "uczciwych ludzi". Dobrze by bylo abysmy w pierwszej kolejnosci rozejrzeli sie do okala siebie a pozniej pod wode!!!

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/10/2010 11:02 #5088

• Jacek
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
regy20 napisał:
....., bo jak widac nie brak u nas "uczciwych ludzi". Dobrze by bylo abysmy w pierwszej kolejnosci rozejrzeli sie do okala siebie a pozniej pod wode!!!

Ja uczciwość wędkarską zacząłem od siebie 20 lat temu.Teraz się rozglądam ,aby mnie i mich kolegów nie okradano z wspólnej własności jaką są nasze wody i ryby.To my płacimy składki na zarybienia i ochronę wód.
Poczucie własności osobistej u nas jest olbrzymie..." za dwa palce ziemi kosą ;) "Jednak na własność wspólną przymrużamy oko i dajemy ciche przyzwolenie na okradanie SIEBIE!!!(kłusownictwo)

Ciekawe czy jakby wyniósł ci taki klient telewizor i mikrofalę z domu i dał ogłoszenie -"sprzedam stan idealny skradzione pod takim...a takim...adresem" .Też byś napisał cyt;-" Czasy sa jakie sa, a nie wydaje mi sie aby bylo to przedsiewziecie na miare Lisner-a"

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/10/2010 12:14 #5089

• polamania kija:)
  • regy20
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Zgadzam sie, ze o wody trzeba dbac. Zas ci co stawiaja siaty w poprzek kanaow, co wkor..ia mnie niemilosiernie, raczej niechetnie oglaszaja sie na internecie ze sloikiem ryby w zalewie za 6 zl. Po co wiec zaraz obrazac, osadzac. Obadac temat, a zloty srodek na pewno sie znajdzie.
A czsy sa jakie sa, bo nadal nie moge wstawic roweru do piwnicy :) hehe
Pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniany: 12/10/2010 12:16 przez regy20.

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/10/2010 15:49 #5090

• Jacek
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Nie jest to firma handlowa .Regulamin PZW zabrania sprzedawania ryb.Więc nie obrażam tylko legalnie osądzam na podstawie ogłoszenia.
Z której strony na to nie patrzeć to przepisy łamie.Też mi się wydaje ,że nie jest to kłusol od agregatów i przemysłówki ,dlatego więc proponuję akcję zasypania go telefonami i mejlami może do niego dotrze ,że złodziej i odpuści.

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/10/2010 15:50 #5091

Super temat lubie obleśne leszczyki w zalewie :woohoo: panowie luzik i tak nie dopilnujemy wszystkich jak nie zaczniemy od siebie WYZUCAJMY ŚMIECI PILNUJMY SIEBIE ŻEBY TAM GDZIE JESTEŚMY ZOSTAWIAĆ WSZYSTKO OKI mam nadzieje że kiedyś wywalczymy nad wodą BRAK KŁUSOLI i piękne i czyste miejsca proszę pilnujmy Siebie a reszta do wody i niech pływa niech nawet prokurator dochodzi prawdy za to podatki płacimy :P P.S. mama nadzieje zorganizowac w okręgu Częstochowskim zawodów spławikowych o puchar Dyrektora Aresztu Częstochowa i mam nadzieje że ktos z Kolegów postara się wystąpić w takich zawodach B) oczywiście w Naszym polaże :woohoo:

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/11/2010 10:34 #5115

• Jacek
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Następny "amigo"
smolt strona wwg;

PostWysłany: Sob Gru 11, 2010 5:37 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Takich ogloszeń wiecej :
allegro.pl/filet-szczupaka-w-galarecie-bez-osci-i1361868602.html

allegro.pl/filet-szczupaka-w-galarecie-bez-osci-i1361868602.html

w opisie "dziko żyjące przetwarzane w warunkach domowych" żenada :( :angry:

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/11/2010 10:54 #5116

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Proponuje tak jak ja wysłać do allegro mail o naruszeniu zasad na jego aukcjach

allegro.pl/report_item.php?item_id=1361868412&item_name=U3VtICEhISB3IHphbGV3aWU=&seller_id=333115

Jak wszyscy wyślemy to myślę zainterweniują
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/11/2010 11:06 #5118

• Jacek
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Najprostsze formy są najwłaściwsze! :) Już to robię ,że też mi przez myśl nie przeszło :blush:

O:Mięsiarz i kłusol -prześlij życzenia. 12/11/2010 16:49 #5121

• kwiat_osz
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
tak czytam ten wątek i przypomniało mi się, jak rok temu przed świętami w moim okręgu stał pod aldikiem bus PZW i były sprzedawane z niego karpie, które miały trafić jako zarybienie do kilku zbiorników w okręgu :blink: to dopiero żal
Micha
Ostatnio zmieniany: 12/11/2010 16:49 przez kwiat_osz.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.58 sekundy