Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX!

PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX! 06/08/2010 14:58 #3561

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Bardzo pilnie potrzebuję kupić 2 op. zanęty Sensas Gigantix (u mnie nie do dostania a źródło z którego miałem mieć zalane przez powódź). Cena nie gra roli. Jeżeli ktoś mógłby załatwić i wysłać kurierem tak abym dostał to najpóźniej do piątku wieczór to będę dozgonnie wdzięczny?! Kontakt na PW.

Z tego co pamiętam był u T.Horemskiego w sklepie, ale jemu takimi sprawami w dniach KMŚ nawet nie zawracam głowy.
Pozdrawiam!
autofocus
Ostatnio zmieniany: 06/08/2010 15:10 przez autofocus.

O:PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX! 06/08/2010 15:22 #3562

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Nieaktualne. Sprawa załatwiona :)
Pozdrawiam!
autofocus

O:PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX! 06/08/2010 15:32 #3563

• Ucz
  • Peesx
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Nie wiem na ile pomogę ale tutaj coś jest.
www.wwg-sklep.com.pl/index.php?idz_do=sklep&id_kat=1&id_produktu=392&id_producent=0

Trochę się spóźniłem :P
Piotrek, okr
Ostatnio zmieniany: 06/08/2010 15:36 przez Peesx.

O:PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX! 06/08/2010 18:16 #3568

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Peesx napisał:
Nie wiem na ile pomogę ale tutaj coś jest.
www.wwg-sklep.com.pl/index.php?idz_do=sklep&id_kat=1&id_produktu=392&id_producent=0

Trochę się spóźniłem :P

Właśnie z tego źródła miałem mieć, ale człowiek musiał wstrzymać chwilowo dostawy i ratować dobytek przed powodzią.
Pozdrawiam!
autofocus

O:PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX! 06/12/2010 19:01 #3671

• Jaqb
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
A tak przy okazji co to jest ten GIGANTIX ,zanęta czy jakiś dodatek i na co on jest ?
Bez Klubu, Tarn

O:PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX! 06/12/2010 19:26 #3673

• Name
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Z tego co wiem to jest to zaneta , szczegolnie na wieksze ryby , wieksza granulacja, niestety nie stosowałem jej .
Autofocus moze podzilil bys sie jakimis spostrzezeniami dotyczacymi tej zanety , w jakich przypadkach jej uzywasz, na jakich wodach warto wziasc ja pod uwage ...

Pozdrawiam

O:PILNIE POTRZEBUJĘ GIGANTIX! 06/12/2010 23:50 #3683

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Name napisał:

Autofocus moze podzilil bys sie jakimis spostrzezeniami dotyczacymi tej zanety , w jakich przypadkach jej uzywasz, na jakich wodach warto wziasc ja pod uwage ...

Pozdrawiam

Właściwie mało o niej wiem. Kupiłem ją jakieś 1,5 roku temu i tak leżała. Niedawno dałem ją koledze na ligę na płytkie jezioro z małym leszczykiem i płotką. Ten pomieszał ją z GP Lorpio Brem Yelov i atraktorem Brasem Noir o raz Epiceine i wygrał sektor. Za tydzień użył tej samej mieszanki na rzece prawie bez uciągu i też wygrał sektor. Więc strasznie chce ją na Mistrzostwa Okręgu. Sama zanęta taka lekko ziołowa, dość jasna o średniej (w porównaniu np. do GP Lorpio) frakcji i bardzo kolorowa (nawet zielone frakcje). Wiem tyle, że czasami lubią w nią wejść również większe leszcze. Dla mnie załatwienie tej zanęty to sprawa honorowa. Obiecałem koledze, a jak już pisałem, sklep z którego miałem ją kupić został dotknięty powodzią B)
Pozdrawiam!
autofocus
Ostatnio zmieniany: 06/12/2010 23:51 przez autofocus.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.34 sekundy