Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Otwarte Mistrzostwa Klubu WWKS - Wisła Grudziądz - 27 czerwiec

Otwarte Mistrzostwa Klubu WWKS - Wisła Grudziądz - 27 czerwiec 01/10/2010 14:34 #372

• Piotr
  • Malorski
  • ( Moderator )
  • Moderator
Otwarte Mistrzostwa Klubu WWKS - Wisła Grudziądz - 27 czerwiec
Piot Malik
WWKS Casus Toru

O: Otwarte Mistrzostwa Klubu WWKS - Wisła Grudziądz - 27 czerwiec 01/10/2010 16:44 #380

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Otwarte, tzn, że dla wszytskich? Termin mi pasuje w tym roku z urlopem
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m

O: Otwarte Mistrzostwa Klubu WWKS - Wisła Grudziądz - 27 czerwiec 01/10/2010 19:31 #383

• Piotr
  • Malorski
  • ( Moderator )
  • Moderator
Tak, w tych zawodach podobnie jak w latach poprzednich po za członkami klubu i zawodnikami z okręgu może startowac każdy kto chce :). Ostatnimi latami zawody odbywały się wczesną wiosną na k. Bydgoskim w m. Występ. Wg. mnie zmiana ta jest bardzo na miejscu. Po pierwsze odbywa sie na terenie okręgu, a po druge pora też jest lepsza. Prawdobodobnie, jak w latach poprzednich nie bedzie podziału na kategorie (wg. mnie słusznie.)

Tak jak w przypadku MO postaram się podac w miare dokładne info. o panujacych na łowisku warunkach (rybostan, uciąg, głębokośc itd.) przynajmniej na pare dni przed zawodami.

P.S. Danielu wkońcu !! Do tej pory łowiliśmy tylko towarzysko, teraz bedziemy mogli powalczyć na zawodach :).
Piot Malik
WWKS Casus Toru

O: Otwarte Mistrzostwa Klubu WWKS - Wisła Grudziądz - 27 czerwiec 05/02/2010 22:13 #3018

• Piotr
  • Malorski
  • ( Moderator )
  • Moderator
Z RACJI IŻ W DNIU 27.06 ODBĘDZIE SIĘ 2 TURA MO TO ZAWODY SĄ ODWOŁANE I PRZEŁOŻONE NA INNY TERMIN !

Przeanalizowałem troche kalendarz, terminy jakie mógłbym zaproponować to w przypadku jednodniowych zawodów (w przypadku 2-dniowych):
- 22(22-23) maja
- 12(12-13) czerwca
- 17(17-18) lipiec
- 24(24-25) lipiec

To tylko moje przykładowe pomysły.
Piot Malik
WWKS Casus Toru
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Malorski, JOKER
Wygenerowano w 0.44 sekundy