Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Zacznijmy od początku...

Opowieść Przemka Kaczmarka 01/29/2010 11:42 #1271

Bardzo dobra lektura dla nowicjuszy oraz osób rozpoczynających swoją przygodę z tyczką.
Jest w tym wiele ciekawych przemyśleń autora i własnych koncepcji.Bardzo dobrze, że na wstępie napisał -że traktuje to w kategoriach rekreacji.
Jest kilka nieścisłości np. gruntowanie ale to jego inwencja i -to cenię oraz wystarczy początkującym.
Słowem - KAWAŁ DOBREJ ROBOTY !!!!!!!!!!!!!
Gratuluję!!!!!!!

Zacznijmy od początku... 01/29/2010 22:26 #1317

• JOKER
  • ( Admin )
  • Administrator
** FBDB_POST_DISCUSS: Zacznijmy od początku... **
[color=#BF0000][b]"B

Zacznijmy od początku... 01/29/2010 22:26 #1318

• Jarek
  • ( Gość )
Tak jak aby przystąpić do komunii trzeba znać katechizm tak aby zostać "tyczkarzem" warto przeczytać ten podręcznik :lol:

Zacznijmy od początku... 02/17/2010 21:06 #1919

• mariusz76
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Polecam.Myślę,że wszyscy zaczynający przygodę z tyczką powinni skorzystać z doświadczeń autora.Wiele zagadnień opisane jasno i zrozumiale zwłaszcza dla początkujących wędkarzy.

O:Zacznijmy od początku... 02/18/2010 10:41 #1929

• Grzegorz
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Abecadło początkującego wędkarza. Można uniknąć zadawania wielu niepotrzebnych pytań. Artykuły pobudzają do myślenia i zachęcają do samodzielnej pracy, której i tak nie można uniknąć. Nikt za nas nie nauczy się łowić, tym bardziej wygrywać zawody. To konieczny proces podobny do uczenia się jazdy samochodem. Nie wystarczy na czarnym rynku kupić prawko, by na najbliższym zakręcie znaleźć się na drzewie. Trzeba zapoznać się z mechanizmami które panują w wodzie, aby zgłębić tajniki łowienia na tyczkę. Artykuły to taki mały uniwersytet. Jedna z najlepszych pozycji jaka ukazała się na rynku. Nikt do tej pory nie pokusił się o napisanie podobnych, a tu mamy jeszcze za darmo. Autor zasługuje na satysfakcję. Dzięki Przemo!

Zacznijmy od początku... 04/14/2010 12:04 #2799

• zibi_maj
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Dla mnie ta lektura byłą zachętą do poznania tej metody. Właśnie czekam na swoją pierwszą tyczkę i nie mogę się doczekać pierwszego wyjazdu. A dzięki tej lekturze myślę że będzie to udany wyjazd. Wielkie dzięki dla autora!
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.57 sekundy