Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Nowa strona,, Leszcza"

Nowa strona,, Leszcza" 02/17/2010 22:27 #1927

Jak w temacie .
Po długiej intensywnej pracy Tomka Horemskiego powstała nowa strona internetowa w której to jest dużo nowych zmian:
-karta zawodnika - dana osoba po zgłoszeniu się po login i hasło będzie mogła wprowadzić swoje dane ,zdjęcia,schematy zestawów ,kompozycję zanętowe itp.
-bardzo obszerny i przejrzysty terminarz wraz z wynikami poszczególnych zawodów
-relacje
-łowiska itp.
Zapraszam na :
www.stonfo.pl/
Ostatnio zmieniany: 02/17/2010 22:28 przez Tomasz Baranowski.

O:Nowa strona,, Leszcza" 02/18/2010 12:36 #1935

• Górek
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Stronka fajna, tylko administator musi wysłać kolegę Wajmana na krótką lekcję matematyki z procentów :)Z jego proporcji nigdy nie wychodzi ani 100% ani określona masa, a takie rady nieco mijają się z celem. Poza tym czy owy kolega łowił kiedyś na kanale Rafinerii lub na Wiśle w Gdańsku, że ma odwagę podawać receptury na te łowiska :)Ja bym tam trochę ograniczył to pisanie receptur bo lada moment każdy kadet będzie tam podawał cud mieszanki na wszystkie wody świata :)

pozdrawiam
Kacper Górecki

O:Nowa strona,, Leszcza" 02/18/2010 12:45 #1936

• roach
  • ( Gość )
Kolege Wajmana to chyba wielu kojarzy z innego forum kłopoty z matematyką plus ortografia znane:)
Dziwne ze osoba która jeszcze jakieś 2 lata temu nie miała pojęcia o łowieniu na rzece podaje receptury na kilka łowisk...
No ale jakoś trzeba forować zawodników klubu:)

O:Nowa strona,, Leszcza" 02/18/2010 15:41 #1937

Z tymi procentami mogę kolegę Wajmana jakoś wytłumaczyć .
Cosik jeszcze nie jest dopracowany panel składu zanęty,sam dodałem prawidłowo(sprawdziłem ) i w moim składzie też wyszło nie 100% a 95 %.
Nie wiem czy to jest spowodowane ,nie można np.dodać w panelu 1/4 butelki,a jak dodasz 25% to wliczy automatycznie do całego składu mieszanki.Natomiast jak doda się w tabeli 10 % to przelicza i tak po swojemu ,więc może trzeba jaszcze poczekać i coś Tomek z tym zrobi-dzisiaj go o tym fakcie poinformuję.

Zawyżyłem całą recepturę na 105% i teraz wyszło poprawnie.
W panelu pokazuje 105% bo zawyżyłem Aromix Gros Gardons na 15%,a po zatwierdzeniu jest 10%-czyli zgodnie z autentyczną recepturą. :)
Ostatnio zmieniany: 02/18/2010 19:57 przez Tomasz Baranowski.

O:Nowa strona,, Leszcza" 02/19/2010 20:02 #1971

• colmic2
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Strona jest jeszcze w trakcie budowy, więc dlatego dodawaliśmy mieszanki by sprawdzić czy wszystko funkcjonuje tak jak powinno, widać że jeszcze jakieś drobne poprawki się przydadzą;)co do mojej osoby panie Roach zapraszamy nad Wartę :)Co było, to już dawno mineło :cheer:

Dawid

O:Nowa strona,, Leszcza 02/20/2010 01:20 #1982

• Przemol7
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
colmic2 napisał:
Zapraszamy nad Wartę. :)

A co żużel na lodzie będzie? :laugh:
Tomek na pewno dopracuje stronkę, tylko, czy nie wziął znowu za dużo obowiązków na siebie przed "wielkim" rokiem? Podziwiam jego zaangażowanie, ale skąd bierze na wszystko czas, bo to jeszcze przecież rodzina na głowie :blink: ;) .
Przemo 1969 Pozna

O:Nowa strona,, Leszcza" 02/20/2010 12:40 #1988

• Dorian
  • ( Moderator )
  • Administrator
Jak Panowie Roach i colmic2 mają jakiś romans do siebie to zapraszam na PW. Sprawa została wyjaśniona w Waszych dwóch pierwszych postach więc reszta dyskusji była zbędna.
Dorian Pitera, okr

O:Nowa strona,, Leszcza" 02/20/2010 14:56 #1998

• roach
  • ( Gość )
Masz rację Piotrze nie powinienem sie unosic :blush:
Miało nie byc syfu na forum to nie będzie
Przepraszam

O:Nowa strona,, Leszcza" 02/25/2010 13:08 #2119

Po zmianie algorytmu wszystko już działa poprawnie,w jednym bodajże (Odra-Klucze) składzie kolegi Wajmana jest jeszcze pomyłka ,ale myślę że to nie jego wina .
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.61 sekundy