Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: tyczka dla poczatkujacego

tyczka dla poczatkujacego 06/06/2010 21:44 #3521

• tramps77
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam i chcialby prosic starszych i bardziej doswiadczonych kolegow o radekomentarz.
W tym toku postanowilem zakupic tyczke i zaczac przygode z zestawem skroconym.Jestem zupelnie poczatkujcy w tym temacie,wiec poradzcie czy moj wybor tyczki jest parwidlowy,kto mial do czynienia z ta tyczka lub firma,na co powinienem zwrocic uwage,co powinienem do nioej skompletowac(lowiska-woda stojaca badz rzeki o slabym uciagu),czy to jest dobry wybor-czy proponujecie cos innego w tym przedziale cenowym.pozdrawiam TRAMPS
moj wybor:
nowy MAP tks125 11,5 m z dopalaczem na 13m na rok 2010
informacje:
Features:
690g at 11.5m

Diamond sanding finish

Package includes:
1 x Power kit

1 x Pole bag

1 x Reversible extension

12 month warranty

<20 elastic rating
BptfVwWkKGrHqQH_CYEuIs1KZ6BLsj9vN42Q_12.jpg

O:tyczka dla poczatkujacego 06/07/2010 00:08 #3528

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Wygląda na to, że mimo napisu competition, wędka delikatna. Przynajmniej na to wskazuje waga na 11,5m. Nie jestem przekonany czy na początek to dobry wybór, gdyż jeśli brak Ci obycia z tyczką łatwo możesz ją złamać np. przy wietrznej pogodzie. Postaw sobie jeszcze pytania: jakie ryby chcesz łowić i czy wędka będzie przeznaczona na zawody czy do łowienia wyłącznie rekracyjnego? I jeszcze jedno. Wybieraj kije ze sprawdzonym, nie drogim a co najważniejsze szybkim servisem.
Pozdrawiam!
autofocus
Ostatnio zmieniany: 06/07/2010 00:29 przez autofocus.

O:tyczka dla poczatkujacego 06/09/2010 12:07 #3578

• Wika
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
W sprawie sprzęntu zajrzyj na strone centrumtyczki,znajdziesz coś dla siebie.

O:tyczka dla poczatkujacego 06/09/2010 21:55 #3593

• tramps77
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Chcialbym komentarzy odnosnie tej tyczki-czy wlasciwy wybor-czy proponujecie cos innego w tym przedziale cenowym.Oczywiscie chcialbym sie kiedys sprawdzic na zawodach-ale to dluga droga.Do nauki mam jeszcze kupiona jeszcze 2 lata temu 11m tyczke mitchella-taki tani wyrob,ale do nauki w sam raz.Za wszelkie podpowiedzi i rady bede wdzieczny.pozdrawiam
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.37 sekundy