Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Kosz Compact Access Seatbox JVS

Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/14/2011 22:02 #5554

Witam wszystkich Kolegów ,,po kiju"!!!Znalazłem ciekawe siedzisko z myślą o łowieniu na matchówkę oraz feederka co o nim sądzicie??Wart uwagi czy szukać czegoś innego??Nie jestem wymagający co do tego asortymentu zależy mi jedynie na połączeniu z ramieniem teleskopowym do feedera i odległościówki w miejscach gdzie nie wbije podpórek.Poniżej zamieszczam link z dostępnym zdjęciem siedziska.Dziękuję z góry i wraz pewnie z większością wypatruje wiosny:)

www.ravenfishing.pl/pl/product/splawik_i_grunt/1786_kosze_wedkarskie_siedziska/jvs/compact_access_seatbox/ravjvs320/

O:Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/14/2011 22:19 #5555

• JOKER
  • ( Admin )
  • Administrator
A może wybiec w przyszłość i, w razie chęci rozbudowy, kupić coś takiego:
tanie-wedkowanie.abc24.pl/default.asp?kat=38925&pro=529204#top_sklepu
???
To ta sama chińska fabryka.
Kasety można dokupić, pozostałe przystawki tym bardziej. Podest wygląda jakby można go było zdjać i zostaje "stołek"
[color=#BF0000][b]"B

O:Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/14/2011 22:28 #5556

Właśnie przeglądnąłem linka od Ciebie Joker w sumie to siedzisko Robinsona też nie jest głupie choć nie ukrywam,że bardziej(w sensie wizualny)podoba mi się to JVS. Co do rozbudowy to chyba niewiele więcej go przerobię,bo nie łowię na tyczkę zupełnie jedynie odległościówka,bat i feeder do moja broń masowego rażenia:)...jestem na etapie uzupełniania arsenału na wiosne..zamawiam właśnie siatkę Colmica Nassa Lago New.Pozdrawiam i czekam na kolejne uwagi bądź pomysły.Joker dzięki za info i szybką reakcję.

O:Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/14/2011 23:09 #5557

• match
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Pozwolisz ,ze cos ci doradze.Nie wiem ile kosztuja,ale proponowal bym ci kupic robinsona.Mozesz kupic Acces,ale z tego co widze to ma brak podnozka.Nie wyobrazam sobie siedziec na spadzistym brzegu ,gdzie nogi sa w zwisie badz stopy wyprostowane na nierownym brzegu.Mozna dokupic oczywiscie podest i bedzie ok

O:Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/17/2011 07:31 #5603

• polamania kija:)
  • regy20
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
W zeszłym roku również rozglądałem się za zgrabnym, łatwym w transporcie koszem. Moją uwagę przykuł wtedy ten egzemplarz:

www.catfish.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=238:nowe-kosze-colmic-2010-typ-koi&catid=29&Itemid=28

Wygląda estetycznie i solidnie. Zawsze możesz dokupi podest (według mnie nieodzowny element) czy jakiekolwiek przystawki.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniany: 01/17/2011 07:47 przez regy20.

O:Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/17/2011 09:34 #5604

Właśnie znalazłem ten kosz w innym sklepie internetowym, wizualnie wygląda świetnie poza tym jest możliwość jego rozbudowy o podest o którym wspomniałeś regy 20...myślę,że już mam faworyta Colmic Koi:)...dziękuje za fachowe rady:Joker; match; regy20

O:Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/18/2011 23:12 #5631

• baku
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Panowie a czy ten Compact Access Seatbox JVS średnice nóg ma jak wiekszość koszy czyli 25mm. Pytam gdyż chodzi o dodatkowe elementy typu fajki itp. Ciekawi mnie tez wysokość nóżek po rozłożeniu.

O:Kosz Compact Access Seatbox JVS 01/19/2011 00:39 #5634

• JOKER
  • ( Admin )
  • Administrator
na 90% ma 25mm
[color=#BF0000][b]"B
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.43 sekundy