Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Kombajn

Kombajn 02/05/2010 18:00 #1559

• adam531
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam zamierzam kupic kombajn wedkarski z zystemem transportowym do 1200zł,ale niewiem jaki :( Zastanawiałem się nad kupnem behr lago 2 ale niejestem pewien,prosze doradzcie mi coś za odpowiedzi z góry dziękuje. ;)

O:Kombajn 02/05/2010 18:48 #1560

• Cz
  • Astor
  • ( Admin )
  • Moderator
W tej klasie i przedziale cenowym nie ma sobie równych. Słuszny wybór !!!

Z tej samej fabryki co wspomniany przez Ciebie Behr Lago 2 są:
-trabucco, mosella, maver, browning, jenzi i jeszcze kilka ;)

Jak pojawi się kolega Górek - wyrazi swoją opinię bo sam na tym swoje 4 literki sadza - i wiem że jest zadowolony ;)
[center][color=#800000][b]Grzesiek, Okr

O:Kombajn 02/09/2010 18:54 #1693

• domot
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam
Cały poprzedni sezon Używałem tego kombajnu , ważę 94 kg i mogę śmiało stwierdzic że nic się nie dzieje z kombajnem po roku.
Wygodne siedzisko , wymieniłem tylko łapy do tyczki gdyż te oferowane przez Behr-a
są jak dla mnie zbyt elastyczne ale to kwestia gustu.
Kpl. Fajek kupiłem w matchpro na zaciskach Rivy , super jakość wykonania i cena troche inna niż orginał Rivy.
Myślę iż za tą kase nic lepszego się nie kupi.

O:Kombajn 02/09/2010 21:53 #1695

• tOmas
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ja posiadam kosz Jenzi (to samo co behr tylko ma inne siedzenie). Kosz jest bardzo stabilny. Bez problemu można dokupić kasety. Ma także swoje minusy. Jest duży i przy tym trochę waży, coś za coś... Jak wspomniał kolega wyżej za te pieniądze warto. Zobacz jeszcze na allegro kosz Marcela (Marcel Van Den Eynde) jest bodajże za +/- 930 zł. To samo co behr, jenzi, mosella maver itd... Tani osprzęt
Ostatnio zmieniany: 02/09/2010 21:56 przez tOmas.

O: Kombajn 02/09/2010 23:45 #1700

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
To samo co koledzy. Euro spadło poszukaj na niemieckim ebayu , wyjdzie ci taniej niż na allegro w Polsce lub weź tego robinsona . Defakto to samo

pozdrawiam
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m

O:Kombajn 02/10/2010 09:47 #1703

• kessyk
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Porady kolegów są słuszne i wyważone. Problem ceny przy zakupie kombajnu to bolączka a wiedza z praktyki jest bezcenna. Ja mam dylemat poważniejszy bo ważę 120+ i muszę kupić coś znacznie mocniejszego a oferta producentów poza DAIWA nie podaje dla jakich obciążeń jest dany kombajn. Za cenne podpowiedzi z góry dziękuję.

O:Kombajn 02/10/2010 19:16 #1727

• adam531
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam.To jeszcze raz ja,bardzo dziekuje za informacje dotyczace kombajnu behr mialbym jeszcze pare pytań do posiadaczy tego cacka a mianowicie czy uchwut do ciagniecia kombajnu da sie jakoś odkrecic i czy on jest przymocowany do podnuzka bo na zdjeciu wyglada jak by był a gluwnie chodzi mi oto czy podczas ciagniecia on sie nie wysunie i ostatnie pytanko czy da sie jakoś regulować wysokość siedziska? za odpowiedzi dziekuje
Pozdrawiam ;)
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.64 sekundy