Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jaka Vanilia?

Jaka Vanilia? 07/18/2010 20:58 #4048

• aneta
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wszyscy wiedzą , że jedne z lepszych efektów daję użycie naturalnej Vanili Sensasa. Niestety jej cena jest dość wysoka. Czy te tańsze dodatki Vanilli są równie dobre i skuteczny. Czy kupować najtańszy? Chodzi mi o porównanie tych tanich Vanilli np Trapera, Gutmixu, Catfisha itp

O:Jaka Vanilia? 07/18/2010 21:36 #4050

• Biały
  • ( Użytkownik )
  • Moderator
Podobno vanilia mundiala jest taka sama a o połowe tańsza.

O:Jaka Vanilia? 07/18/2010 21:41 #4051

Ja od jakiegoś czasu używam wanilii winnera i cat fihsa i efekty takie same jak przy używaniu wanilii sensasa

O:Jaka Vanilia? 07/18/2010 23:05 #4054

• wedkarzgd
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Jest też super aroma vanilia firmy STARFISH B)

O:Jaka Vanilia? 07/19/2010 21:35 #4057

• fiks
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ja polecam koncentraty cukiernicze , mozna je stosowac o takiej mocy jak sie chce wystarczy odpowiednio rozcienczyc z woda, albo jeszce lepiej ze spirytusem (tak jak perfumy) ktory wyparuje i mozna pryskac tym kule przed wrzuceniem do wody.

O:Jaka Vanilia? 07/19/2010 23:51 #4063

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
aneta napisał:
Wszyscy wiedzą , że jedne z lepszych efektów daję użycie naturalnej Vanili Sensasa. Niestety jej cena jest dość wysoka. Czy te tańsze dodatki Vanilli są równie dobre i skuteczny. Czy kupować najtańszy? Chodzi mi o porównanie tych tanich Vanilli np Trapera, Gutmixu, Catfisha itp

Droga Anetko, w całej tej dyskusji należy wziąć pod uwagę fakt, że szukasz porównania z produktu naturalnego z chemią, a to już przemawia za tym pierwszym. W wielu przypadkach niżej zaproponowane vanilie wygoniłyby ci rybę z łowiska w przeciwieństwie do naturalnej Sensasa. To nic, że wielokrotnie sprawdzą się na nie jednych zawodach. Przyjdzie dzień, że trafisz na trudne ryby i będzie lipa :huh: Wydaje mi się, że trzeba mieć tego świadomość i nie zawsze trzymać się za portfel :)
Moje vanilie, które używam to:
Na trudne ryby lub przy połowie leszczy Vanilia naturalna Sensasa
Przy połowach płoci Vanilia MVDE
Na rzeki: Ina, Warta i Odra z szybszym nurtem przy połwie: krąpi, leszczy i płoci vanilia w płynie do wyrobów cukierniczych z firmy AromaPol (2-3 nakrętki na limit zanęty do wody, którą namacza się zanętę)

Dodam, że słyszałem (nie stosowałem) wiele pozytywnych opinii o ciemnej vanilii Trapera.
Pozdrawiam!
autofocus
Ostatnio zmieniany: 07/20/2010 00:02 przez autofocus.

O:Jaka Vanilia? 07/21/2010 11:19 #4082

• pauer
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
ostatnio użyłem wanili trapera na Narwi i szczerze polecam bo pięknie leszcze weszły ale wiele wspólnego z naturalną sensas to ona nie ma - zupełnie inny aromat

O:Jaka Vanilia? 08/20/2010 03:46 #4324

• mg72
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
zamiast wanili firmowych stosuje budyn waniliowy albo bananowy
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.45 sekundy