Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Rzeka San (Przemysl miasto)

Rzeka San (Przemysl miasto) 06/22/2010 20:50 #3863

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam!Tam będą na zawody miejsce rzeka san (Przemyśl miasto) żeby chcę wyniki najlepiej.Mam problem o zanęty tylko firma LORPIO i mam który wybierz nie wiem jak pasuję składnik ktoś umie a ja chciałem w tym zanęty zapachy ryby leszcz,kleń,jaź i brzana,ale mam cel zanęty składnik LORENC BREME,LORENC CARP lub LORPIO SUPER KARP SPECIAL i LORPIO FEEDER HEAVY a druga dodatek TTX GRUBY,COPRA MELASE,PIECZYWO FLUO MIX i GRYS KUKURYDZIANA lub ORZECH TYGRYSI.Proszę o pomoc!
Pozdrawiam... :)
Prosimy o wyrozumia

O:Rzeka San (Przemysl miasto) 07/24/2010 17:15 #4106

• QMk
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
na Sanie w Przemyślu najwiecej łowi się cert, niestety dość dużo niewymiarowych. Świnka i kleń są gatunkami łowionymi często ale dominuje certa. Brzana to już gruby bonus.
Zanęty sprawdzają sie grube, leszczowe. Podstawa to oczywiscie robal, dużo parzonych grubych białych robaków (lub barwionych). Czerwony robak siekany do gliny, małe robaczki na haczyk dają dobre rezultaty. Kukurydza z puszki przyciąga wieksze klenie. Zanęta powinna mieć intensywny zapach, sprawdza sie caramel, wanilia. Dominuje wolna przepływanka, spławiki najczęsciej 10-15gr.

O:Rzeka San (Przemysl miasto) 07/29/2010 01:43 #4142

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam QMk. Dzięki za informacje :) .Ja myślę że nie za dużo składnik dodatek i prostu mniej i mam cel o zanęty.Czy byłeś trening na sanie? Może być spławiki najczęściej 10-15gr.
Prosimy o wyrozumia

O:Rzeka San (Przemysl miasto) 07/29/2010 20:20 #4145

• QMk
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Na Sanie byłem w tym roku tylko 3 razy. Woda była jeszcze podniesiona i w przemyślu płyneło na ok 25gr w innych miejscach nawet 50gr i wiecej. Mieszkam troche daleko i dlatego łowie tam dosyc rzadko. Teraz znowu duża woda :/

O:Rzeka San (Przemysl miasto) 07/30/2010 01:46 #4153

• robaczek18
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ja bardzo chciałem trening na sanie ale jestem mieszkanie w warszawie daleko nie mogę sam i wola kogo razem kolega to możliwa pojadę do przemysł. :)
Pozdrawiam :)
Prosimy o wyrozumia
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.42 sekundy