Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Tyczki FAPS !!!

Tyczki FAPS !!! 03/24/2011 23:06 #6765

• tkotkowski
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Może ktoś pomoże na temat tyczek fapsa, bo jak się spytać dystrybutora o coś to odsyła na stronę kogoś co wogóle nie ma pojęcia o tym co sprzedaje. opisy kiepskie info kiepskie tych modeli nie ma ma jakieś inne.
Zainteresowały mnie dwa modele, ale co mi z kiepskiego opisu jeśli nie wiem nic o ciężarze ani o ugięciu ani rozmieszczeniu ciężaru oraz o cenach topów i akcesorii oraz ogólnych informacji które by mogły spowodować aby zakupić sprzęt bez oglądania na żywo.

Jeśli jest ktoś kto ma jakieś większe info to z góry dziękuje ( rozumiecie to nie jest zabawka za 100zł )

Chodzi o :
1. FAPS FR 2209 PACK 4 13m
2. BIOS 705 13M PACK 4 FAPS

O: Tyczki FAPS !!! 03/25/2011 12:54 #6767

• szczupak
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Pod LINKIEM
masz sporo informacji, jednak o innych tyczkach. Załączyłem tam zdjęcia i filmik. Oglądałem kilka modeli i mogę zapewnić, że wykonanie i jakość jest bardzo dobra. Sprzedający przyjechał do nas i zrobił pokaz i zakupiliśmy fajny model( w tej chwili zdaje się niedostępny). Skoro wiesz, że to nie zabawka to musisz umówić się na oglądanie bo ani podana waga, ani "super sztywność" nic nie pomogą w wyborze tyki za parę tysięcy na parę lat. Popytaj o te modele które ja opisywałem/oglądałem, może są do zdobycie, wtedy możesz brać w ciemno.
Ostatnio zmieniany: 03/26/2011 00:29 przez Astor.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.36 sekundy