Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Atraktor na zawodach

Atraktor na zawodach 05/14/2011 10:23 #7324

Witam.Wiem że na zawodach atraktor trzeba pokazać komisji,ja zawsze pokazywałem go w opakowaniu,lecz czy mogę go pokazać w zwykłej torebce?Chodzi mi o to że na zawodach razem z komisją chodzą trenerzy i opiekunowie innych zawodników i nie chciałbym żeby wszyscy wiedzieli jakie atraktory stosuję.
Za tę wiadomość podziękował(a): karaś

Odp: Atraktor na zawodach 05/14/2011 20:28 #7332

• Przemol7
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
To może lepiej przesypać go do innego opakowania celem wprowadzenia przeciwnika w błąd. Nigdzie nie jest napisane, że atraktor musi być oryginalnie zapakowany i zamknięty ;).
Przemo 1969 Pozna

Odp: Atraktor na zawodach 05/14/2011 20:47 #7335

Dzięki za pomysł,o tym nie pomyślałem od tej pory będę pokazywał firmowe atraktory w opakowaniach po zwykłych traperach lub innych podobnych:)

Odp: Atraktor na zawodach 05/15/2011 20:36 #7341

• Dawid2910
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
ja natomiast mam pytanie na temat konkretnych atraktorów, otóż od ubiegłego sezonu zacząłem stosować brasem noir ss, muszę przyznać że sprawdza mi się on bardzo dobrze jednak wabi on głównie leszcze do 250pkt, co zaproponowalibyście na większe sztuki, myślę nad spróbowaniem brasem belge ss. Wiem że każda woda jest specyficzna i ciężko tak na "czuja" trafić z doborem tego odpowiedniego zapachu, jednak studiuję zaocznie i nie mam czasu na treningi a zawody tuż tuż...
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.37 sekundy