Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Siedzisko

Siedzisko 01/25/2010 10:23 #982

• Browar to nie apteka!
  • Mrówka
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Co możecie polecić do siedzenia na lodzie, wiaderko, kosz czy może coś innego? Poszukiwałem na allegro odpowiedzi na moje pytanie.

Znalazłem:
Konger – miałem okazję pomacać je w sklepie i jakoś nie przekonuje mnie konstrukcja, mam wrażenie że się po dłuższym czasie „rozejdzie się”.
Zebco – podobna konstrukcja do kongera i jakoś do mnie to nie przemawia.
CATCHING aluminiowy kufer –Kuferek zgrabny, kompaktowy, nie za duży, podoba mi się. Tylko czy aluminium jest „bezpieczne” przy obecnych temperaturach?

O:Siedzisko 01/25/2010 11:14 #987

Widzę że szukając od razu eliminujesz te towary które twoim zdaniem nie spełnią oczekiwań.
Dzisiejsze wędkarstwo wyczynowe skutecznie wyeliminowało pojęcie siedziska.
Konieczność stałego poruszania się po lodzie oraz zmiany miejsc , w naturalny sposób wymusiła na zawodnikach inne rozwiązania (pasy ze sprzętem ,worki na ramieniu, i wiele innych ciekawych rozwiązań).Zapytasz gdzie sprzęt wędki itp.- właśnie w tych wszelakich schowkach (nawet wędki w mankiecie czapki)jak siedzą - kucają klękają (nakolanniki) siadają w rozkroku (podwójne neoprenowe wszywki na ,,czterech literach").
Jeżeli jesteś mniej zawodnikiem a bardziej pasjonatem wędkarstwa zimowego z pod lodu proponuję wspomniany CATCHING.

O:Siedzisko 01/25/2010 15:45 #1003

• Browar to nie apteka!
  • Mrówka
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Do wyczyny podlodowego mi daleko. Poszukuje czegoś do siedzenia wraz z zapakowaniem całego sprzętu do środka. Chcę coś kupić dobrego, nie koniecznie taniego bo ludzi biednych nie stać na „buble”.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.31 sekundy