Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jak wygrać proces o mobbing?

Jak wygrać proces o mobbing? 02/19/2011 11:15 #6106

• Grzegorz
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam. Właśnie wygrałem wszystkie instancje w Sądzie ( Rejonowym, Okręgowym i Najwyższym ) w procesie o odszkodowanie i zadośćuczynienie z tytułu stosowania przez pozwaną spółkę mobbingu. Jeśli jesteś mobbingowany w pracy i zamierzasz coś z tym zrobić, mogę pomóc bezpłatnie i dobrowolnie w udzieleniu kilku istotnych wskazówek. Nie jestem adwokatem, ale doświadczenie jakie przeżyłem w 4- letnim procesie nauczyło mnie prawie wszystkiego w tym zagadnieniu. Ponieważ jest to dzisiaj powszechne i nagminne zjawisko uważam, że należy z tą plagą i swoistym deliktem prawa pracy bezwzględnie walczyć. Jeśli jesteś zainteresowany(a), chętnie udzielę następujących porad:

1. od czego zacząć,
2. co może spotkać Cię w Sądzie,
3. na jakie pytania będziesz musiał odpowiedzieć,
4. co może zarzucać Ci strona pozwana,
5. jak gromadzić dowody,
6. jak zdobyć świadków,
7. ile możesz uzyskać odszkodowania, od czego to zależy i
8. jak wygrać!

Należy pamiętać, że w Sądzie przemawiają dowody, a nie adwokaci, a wygraną sprawę możesz nawet przegrać jeśli nie będzie prowadzona właściwie. Niestety w sprawie o mobbing nie działa to w drugą stronę. Poza tym każda sprawa jest inna i Sądy rozpatrują ją w sposób zindywidualizowany, a nie oparty na podobnym procesie. Kontakt do mnie: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . W odpowiedzi udzielę nr. tel do mnie. Warunek- musisz przedstawić się z imienia i nazwiska. Pozdrawiam Grzegorz Grabowski
Ostatnio zmieniany: 07/04/2011 16:56 przez Grzegorz.

Re: Jak wygrać proces o mobbing? 07/01/2011 21:30 #7740

• Wyszyński
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Robert Wyszyński. Chciałbym prosic o kontakt do Pana w sprawie, o której był Pan uprzejmy napisac na forum.

Re: Jak wygrać proces o mobbing? 07/03/2011 22:15 #7763

• Megy1974
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Dzien dobry

jestem zainteresowana uzyskaniem informacji korzystajac z Pana doswiadczenia
bardzo dziekuje za kontakt

Malgorzata Leveque
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.38 sekundy