Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Szukam domków blisko łowiska

Szukam domków blisko łowiska 12/28/2010 21:09 #5373

• rafi77
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam mam prosbe poszukuje domkow letniskowych bardzo blisko jeziora,rzeki tak by mozna bylo wyjsc z takiego domku zrobic pare metrów i oddac sie łowieniu:)Najlepiej bylo by jak ktos zna takie miejsce w Wielkopolsce!

O:Szukam domków blisko łowiska 12/29/2010 01:01 #5378

Witam!
Motel AB w Stęszewie. Jezioro Dębno Błotne.
Spędziłem tam latem 5 dni z batem ;) i ręka mi odpadała.
leszcz.pl/lowisko.php?lo=29

O:Szukam domków blisko łowiska 12/29/2010 04:37 #5379

• rafi77
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Dzieki za info jak ktos zna jeszce jakies miejsce blisko jeziora to napiszcie.Dzieki.

O:Szukam domków blisko łowiska 12/29/2010 08:26 #5380

Proponuję ci Ślesin lub okolice. propozycja domków ogromna. Tu masz bazę noclegową : www.slesin.pl/asp/pl_start.asp?typ=14&sub=19&menu=20&strona=1 gdybyś konkretnie miał pytanie do jakiegoś ośrodka to służę pomocą. Jedyna wada - zaleta duża ilość ukleja.

O:Szukam domków blisko łowiska 12/30/2010 14:07 #5394

• rafi77
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wlasnie przegladalem oferty noclegowe Slesina jest tego sporo mysle ze cos tam wybiore!!Dzieki serdeczne za pomoc!

Mam jeszcze pytanko czy faktycznie jest tam sporo karasia oprócz wspomnianych przez ciebie ukleji?

na przyszłość proszę edytować post zamiast pisać jeden pod drugim. Pozdrawiam
JOKER
Ostatnio zmieniany: 12/30/2010 16:12 przez JOKER.

O:Szukam domków blisko łowiska 12/30/2010 19:27 #5397

Z tym karasiem to raczej różnie jest. Wiem, że łowią go w Mikorzynie. Trafia się też na kanale Łężyn lub Władzimirów ale żeby było go aż tak dożo ?? Raczej nie (czy gdzieś to wyczytałeś ?). W Ślesinie i okolicy połowisz głównie płoci i krąpi. Trafi się leszcz lub lin, Jest dużo ukleja. Choć ukleja ma swoje tereny i godziny. Jest trochę sumów. Mało jest drapieżnika (więcej jest okonków sporadycznie szczupaki, sandacze lub węgorze ). Jeśli chcesz się więcej dowiedzieć to pisz na PRV.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.34 sekundy