Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Internetowe sklepy wyczynowe

Internetowe sklepy wyczynowe 07/03/2010 16:47 #3967

Możecie mi polecić jakieś dobre internetowe sklepy z wędkarstwem wyczynowym,czy opłacają się zakupy w takich sklepach?

O:Internetowe sklepy wyczynowe 07/03/2010 18:49 #3968

• mefju92
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Najlepszy moim zdaniem sklep wyczynowy to MatchPro (www.matchpro.pl). Atrakcyjne ceny, najtańsza i najszybsza wysyłka oraz fajne rabaty. Polecam :)
Shakespeare Xcede Power 11m.
Robinson Compact SX
Ostatnio zmieniany: 07/06/2010 16:35 przez mefju92.

O:Internetowe sklepy wyczynowe 07/06/2010 16:05 #3984

• ukaszuu
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
klikając na podany przez Ciebie link pokazuję że nie ma takiej strony ale klikając na www.matchpro.pl/ jest już ta strona.
Także kupiłem tam część sprzętu, cena atrakcyjna ale 1/4 rzeczy brak...

O:Internetowe sklepy wyczynowe 07/06/2010 16:31 #3985

• mefju92
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
ukaszuu napisał:
klikając na podany przez Ciebie link pokazuję że nie ma takiej strony ale klikając na www.matchpro.pl/ jest już ta strona.

Na moim linku nie otwiera się, gdyż widzę, że admin edytował mój post i zmienił link, mój był poprawny (już zmieniłem na taki jaki powinien być) :) No ale wracając do rzeczy. Kilka razy kupowałem w tym sklepie, raz tylko nie było spławika w odpowiedniej gramaturze, ale otrzymałem telefon ze sklepu i dogadałem się co do zmiany towaru. W wielu sklepach internetowych robiłem zakupy i ten najbardziej przypadł mi do gustu, a w szczególności miły kontakt i błyskawiczna przesyłka na drugi dzień.
Shakespeare Xcede Power 11m.
Robinson Compact SX
Ostatnio zmieniany: 07/06/2010 16:35 przez mefju92.

O:Internetowe sklepy wyczynowe 07/06/2010 17:03 #3986

• ŁYSY
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Witam. Dobre sklepy internetowe sprawdzone przeze mnie i moich znajomych:

www.foranglers.pl/
matchplus.pl/ZANETY-k56-0-3-default.html
www.wwg-sklep.com.pl/index.php?idz_do=strony%20informacyjne&id=4
www.leszcz.eu/
www.ukleja.sold.pl/

Oczywiście w każdym sklepie trzeba zwracać uwagę/kupować co innego. Niestety nie ma tak dobrze żeby w jednym kupić wszystko :laugh: - różny asortyment, różne ceny. Pozdrawiam.

O:Internetowe sklepy wyczynowe 07/06/2010 18:17 #3987

• wędkarz1
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
ukaszuu napisał:

A mógłbys rozwinąć temat czego brakuje interesuje mnie to bo właśnie zamierzam otworzyć sklep wędkarski który będzie połaczony z internetowym sklepem -który powinien ruszyć zdecydowanie szybciej niż stacjonarny.

O:Internetowe sklepy wyczynowe 07/07/2010 00:51 #3989

• ukaszuu
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
adrianos
u mnie było podobnie, jezeli czegoś brakowało był szybki telefon a przy braku mego zainteresowania innym towarem wysłali wraz z paczką różnicę zł

wędkarz1
nie tyle brakuje. sprzęt który widnieje w sprzedaży de facto był niedostępny ale jak pisałem wyżej sprawę załatwiono bez problemu
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.81 sekundy