Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Powódź - Pomoc?

Powódź - Pomoc? 06/07/2010 13:49 #3540

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Tak sobie siedzę, patrzę w TV na relacje z powodzi i dotarło do mnie, że może jest ktoś z portalu Matchfisching kto został dotknięty tym kataklizmem, potrzebuje pomocy a my tu o "dupie marynie" rozmawiamy. Wiadomo, w pozostałych regionach Polski życie toczy się normalnie więc bez przesady, ale jeżeli rzeczywiście tak jest a my jako bądź co bądź spora społeczność, brać wędkarska nie zrobi w tym kierunku nic, to będzie coś nie tak! Dlatego zwracam się wpierw z pytaniem czy są osoby z pośród naszych użytkowników potrzebujące pomocy popowodziowej lub może ktoś zna taka osobę, której moglibyśmy pomóc? Proszę o taką informację i w kolejności o konkretną listę najbardziej potrzebnych rzeczy?
Pozdrawiam!
autofocus
Ostatnio zmieniany: 06/07/2010 13:59 przez autofocus.

O: Powódź - Pomoc? 06/08/2010 07:16 #3548

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Bardzo dobry pomysł Piotrze też chętnie pomogę. Wiem, że kolega Astor miał wodę prawie pod domem i na pewno zna kogoś niezbyt zamożnego , kto potrzebuje realnie pomocy
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m

O: Powódź - Pomoc? 06/08/2010 08:56 #3551

• Cz
  • Astor
  • ( Admin )
  • Moderator
admin napisał:
Bardzo dobry pomysł Piotrze też chętnie pomogę. Wiem, że kolega Astor miał wodę prawie pod domem i na pewno zna kogoś niezbyt zamożnego , kto potrzebuje realnie pomocy

Spoko Panowie - u mnie od niedzieli jak na Mazurach - słońce, 30 stopni i MASA komarów ;)
[center][color=#800000][b]Grzesiek, Okr
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.33 sekundy