Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Wstyd!!!

Wstyd!!! 03/02/2010 21:04 #2205

• JOKER
  • ( Admin )
  • Administrator
** FBDB_POST_DISCUSS: Wstyd!!! **
[color=#BF0000][b]"B

Wstyd!!! 03/02/2010 21:04 #2206

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Darku, nie widzę w tym nic haniebnego. Jeżeli ktoś przyjechał kilka dni wcześniej z okręgu, które nie ma porozumienia z okręgiem, do którego należy jezioro to wnosi normalna opłatę. Jest to równe traktowanie wędkarzy i nie widzę powodów, żeby z racji startu w wekend w GPP robić komuś ulgę w tygodniu. Co innego gdyby kazali wam płacić w dniu oficjalnego treningu, albo w dniu zawodów oprócz opłaty startowe, wtedy byłaby rzeczywiście przeginka!
Pozdrawiam!
autofocus

O:Wstyd!!! 03/02/2010 21:43 #2207

Takowe zezwolenie posiadam z oficjalnego dnia treningu -wystawione na moje nazwisko.
Na zawody nie wykupowałem , bo byłem tam jako sponsor oraz zwykły widz.
Zawodnicy trenujący i startujący w zawodach musieli to wykupić , bez względu na porozumienie.
To na tyle wyjaśnienia tej nie przeginki .

Wstyd!!! 03/02/2010 22:36 #2208

Dokładnie płacilismy po 10 zł za pozowlenie na wedkowanie w piatek tj oficjalny trening oraz w Sobotę i niedziele podczas trwania zawodów.

Darku widocznie mielismy zniżke jako zawodnicy po 10 zł a nie po 15 zł więc chyba powinnićmy dziękować hahaha.

Prawda - to istna żenada.
Tak jakby 200 zł startowego od zawodnika było mało ??

O:Wstyd!!! 03/02/2010 23:01 #2209

• Przemol7
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Następnym razem dojdzie klimatyczne płatne w Urzędzie Miasta (czyste powietrze), wywóz śmieci u Kierownika miejscowego wysypiska (sprzątanie po zawodach) i opłata za korzystanie z dźwigu osobowego u Wojewódzkiego Konserwatora Dźwigów Osobowych (transport sprzętu i zanęt na wyższe piętra) :laugh: .
A tak z ciekawości zezwolenia były na miejscu, czy trzeba było po nie pojechać?
Przemo 1969 Pozna

O:Wstyd!!! 03/02/2010 23:34 #2210

• Nie ma z
  • autofocus
  • ( Użytkownik )
  • Klen
Dariusz Ciechański napisał:
Takowe zezwolenie posiadam z oficjalnego dnia treningu -wystawione na moje nazwisko.
Na zawody nie wykupowałem , bo byłem tam jako sponsor oraz zwykły widz.
Zawodnicy trenujący i startujący w zawodach musieli to wykupić , bez względu na porozumienie.
To na tyle wyjaśnienia tej nie przeginki .

No to rzeczywiście przeginka! Nie rozumiem tylko dlaczego zgodzili się na to zawodnicy z okręgów, które mają podpisane porozumienia. Trzeba było nie płacić, a jak kazali to zażądać oficjalnego uzasadnienia na piśmie.
Pozdrawiam!
autofocus

Wstyd!!! 03/02/2010 23:46 #2211

• dudi
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
to tylko w tym kraju może być!!!

Wstyd!!! 03/03/2010 00:37 #2213

• Berq
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Nie ma porozumień. Zrozumcie. To nie jest woda jakiegokolwiek okręgu. To woda Gospodarstwa Rybackiego które należy do Zarządu Głównego. Gospodarstwo nie jest okręgiem nie zawierało i nie zawiera jakichkolwiek porozumień. :(

Wstyd!!! 03/03/2010 06:56 #2215

• bladawiec
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
śmiać mi się chce, że istnieje jeszcze taki twór jak gospodarstwo rybackie PZW. Brzmi to jak wykoślawione eleganckie buty. W PZW jest jeszcze wiele do przerobienia, niestety dużo wody upłynie nim się uporamy z tym i PZW stanie się naszymi przedstawicielami a nie jak do tej pory dla większości wędkarzy to są tzw "oni"
A z tymi opłatami to już przegięcie

O:Wstyd!!! 03/03/2010 08:54 #2216

Kolego Berq .
Jak ty rozumiesz napisane przez siebie słowa ?
,,gospodarstwo jest Zarządu Głównego"
1. - czy Zarząd Główny to dyrekcja cyrku , czy organ utrzymywany z naszych składek ?
2. - czy woda jest PZW , czy Kolei Państwowych ?
Powiem ci i innym czytającym -to tak jakbym zapłacił za przejazd pociągiem na stacji PKP i podczas jazdy ktoś powiedział ,, proszę zapłacić jeszcze raz bo to firma córka np. I......ty"
Jeżeli ze składek wędkarskich idą pieniądze na związek , który ma nadzór nad Gospodarstwami Rybackimi , to zawody rozgrywane na tych wodach powinny być BEZPŁATNE !!!!!!
PZW w swoim statucie ma za zadanie prowadzenie gospodarki wędkarsko-rybackiej oraz rozwijanie i propagowanie sportu oraz wiele innych obowiązków .
Wystarczy chcieć , a nie dorabiać się na sporcie!
JESZCZE RAZ PODKREŚLAM TO WODA PZW !!!!!!!!!!!!!
GOSPODARSTWO PZW !!!!!!!!!!!
NADZOROWANE PRZEZ PZW !!!!!
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.76 sekundy