Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Pazerność i ryzyko

Pazerność i ryzyko 02/27/2010 18:48 #2142

Oto kolejny przykład bezmyślności .
Dziś z kolegą wybraliśmy się nad wodę, na zbiornik Talar koło młyna niedaleko Pabianic i nie po to żeby łowić lecz chodziło nam o obserwację natłoku wody w tym rejonie.
Byliśmy bardzo zdziwieni zobaczywszy wędkarzy łowiących na tak kruchym lodzie i nie było by to jeszcze szokiem. Najgorsze to to ,że aby wejść na lód wchodzili po własnoręcznie położonej kładce długości około 5-6 m od brzegu.Narażając swoje życie i zdrowie wchodzili w ten sposób żeby złowić świeżo wpuszczonego pstrąga.Bezmyślność i jeszcze raz bezmyślność.
Kopia_2.jpg
Kopia_1.jpg
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 02/27/2010 18:49 przez Tomasz Baranowski.

O:Pazerność i ryzyko 02/27/2010 19:20 #2145

• Przemol7
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
Ale oni całe życie tak wchodzą na lód, a topią się przecież inni :S (analogia z piciem i prowadzeniem samochodu). Żeby chociaż raz się tak unorali po pas, albo do szyi, może by się następnym razem przez chwilę zastanowili, czy warto, bo im dalej tym głębiej. O wartościach moralnych niestety nie warto w ogóle wspominać :( .
Przemo 1969 Pozna

O:Pazerność i ryzyko 02/27/2010 21:14 #2149

• mariusz76
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam.Pamiętam jakies 5 lat w stecz,siedząc juz w wiosennym słoneczku i łowiac ploteczki na bacika obserwowałem gościa siedzącego na lodzie,którego to w oczach ubywalo i który znajdował się już na niecałej połowie zbiornika w zacienionych głównie miejscach,żeby było śmieszniej obok niego leżal rower marki ,,ukraina''tak myślę.Gościu był tak zaaferowany tym łowieniem ,że pewnie by nawet nie zauważył że utonął.Łowisko to glinianka okolo 2-5 m.Na szczęście się udało ale muszę przyznać że kozacka fantazja albo raczej czysta głupota...
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.42 sekundy