Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: X edycja Stippermesse w Bremen

X edycja Stippermesse w Bremen 03/09/2011 09:48 #6443

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
** FBDB_POST_DISCUSS: X edycja Stippermesse w Bremen **
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m

X edycja Stippermesse w Bremen 03/09/2011 19:08 #6462

• qqryq
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Buu, jakoś liczyłem na więcej :) Jak wypadły tyczki Fiume na tle zagranicznych konkurentów ?

X edycja Stippermesse w Bremen 03/09/2011 22:25 #6477

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Niestety stan zdrowia(przeziębienie) i mała dostępność czasu nie pozwoliło mi na zrobienie szczegółowej analizy każdego stanowiska. Wyobraź sobie ile zapamiętasz szczegółów z ponad 500 uklejówek, bolonek, matchówek, batów i tyczek. Doświadczeniem z lat poprzednich muszę stwierdzić, że ręce po trzymaniu kilkudziesięciu modeli męczą się i odczucie nie są w pełni obiektywne, jeszcze czego mi brakuje na takiej imprezie to możliwość wycofania tyczki do tyłu, aby lepiej sprawdzić zbalansowanie. Tyczki tak samo jak i inne wędki posiadają różne charakterystyki akcji. Co do Fiume cena ok. Modele 911 sztywniejszy i cięższy niż model 811, dość dobrze leżał w dłoni. Co do Colmiców mam wrażenie , że ta firma wykonała krok w tył. U sensasa podobała się mi seria XL. Z regalasowskich produkcji przypadł mi do gustu najwyższy model Trabucco. Szkoda , że Tubertini w Polsce dalej nie jest tak promowane, bo dalej trzyma wysoki poziom swoich produktow.
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Ostatnio zmieniany: 03/09/2011 22:26 przez admin.

X edycja Stippermesse w Bremen 03/16/2011 20:56 #6616

• waldemar
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Bardo udane Targi wedkarskie z malym polskim akcentem Lorpio zanety gliny i kilka dodatkow do kombajnow trapera,Po zatym nowosci sensasa prezetowane przez kadre niemieckich tyczkarzy.Przede wszystkim bardzo niskie ceny Rive Colmic Sensas itp.

Odp: X edycja Stippermesse w Bremen 05/19/2011 21:14 #7380

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Dziś miałem przyjemność kilka minut połowić Fiume 911. Szczerze jestem bardzo pod wrażeniem szybkości tej wędki, dobrze zbalansowana, nie za grube dolniki, fajna powichrzenia. Na targach mnie tak nie przekonała jak dzisiaj
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.59 sekundy