Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag

Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/21/2011 22:13 #6136

Szanowni koledzy Wędkarze.

Chciałbym zaprezentować wam nowość na polskim rynku wędkarskim.
Czasopismo wędkarskie prowadzone przez dobrze wam znanego Mistrza Świata z 2008r Willa Raisona i wydawce V2V. Gazeta ta będzie polską edycją czasopisma jakiego Will wydaje od 2 lat w Anglii które cieszy się dużą popularnością i uznaniem.
Dzisiejszy darmowy egzeplmarz to numer z Sierpnia 2010 który jest zrobiony specjalnie by zaprezentować wam jak dany produkt wygląda i co oferuje. Mam nadziej że czasopismo przypadnie wam do gustu.

Wszelkie pytania proszę pisać na maila: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub umieszczać na forum.

Pozdrawiam Łukasz Białas

Oczywiście to początek tego projektu i wszelkie małe błędy bedą usuwane za utrudnienia przepraszamy. Proszę też moderatorów o wyeksponowanie tego tematu na forum
Ostatnio zmieniany: 02/22/2011 20:36 przez Will Raison E-mag.

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 10:50 #6140

• dawidek
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Jaka bedzie cena??

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 10:58 #6141

Czasopismo wystartuje w kwietniu trzeba jeszcze sworzyć system płatnosci, stronne itp.
Cena czasopisma nie jest jeszcze znana ale wyjdzie około 12zł
Wszelkie uwagi/pytania mile widziane.

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 13:16 #6146

• erdeef
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Fajna e-gazetka ale dość mało treściwa i zawierająca więcej reklamy sprzętu promowanej marki niż prawdziwych rewelacji ale mimo wszystko za kilka złotych może warto chyba zakupię jeden egzemplarz dla sprawdzenia mam nadzieje że będzie obszerniejszy i mniej będzie na nim Willa a więcej fachowych rad.

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 13:55 #6150

Fajna e-gazetka ale dość mało treściwa i zawierająca więcej reklamy sprzętu promowanej marki niż prawdziwych rewelacji

Mam przed sobą “WŚ” z 4.2009 cena 7,5zł
84strony=
reklamy- 20 stron
opisy promowanego sprzętu- 6 stron
konkursy- 2 strony
rekordy czytelników-7 stron
dla dzieci- 2 strony
o spining- 21stron
o łowieniu gruntowym lub karpiowym- 8 stron
pozostałe(listy, opisy łowisk itp)- 13 stron
o spławiku i wyczynie- 5 stron

Więc E-mag Willa ma dwa razy wiecej do czytania na temat wyczynu i do tego dochodzi jeszcze około 15min. filmów.
Ostatnio zmieniany: 02/22/2011 13:55 przez Will Raison E-mag.

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 14:23 #6151

• erdeef
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
dokładnie jest tak jak piszesz ale co ma wspólnego polski wyczyn z łowieniem 100kg karpi? :( jedno jest dobre tej gazety nie podrzemy i nie zginie w gąszczu wędkarskiej prasy. Chyba się skuszę.

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 14:35 #6152

Dużo osób z naszego grona jeździ na łowika komercyjne odstresować sie od płotek zyłeczek 0,05 i haczyków 26.
Mi udało sie w zeszłym sezonie 5 razy pojechać na łowisko komercyjne i tylko raz miałem mniej niz 20kg (zła pogoda) .
Dodatkowo Colmic robi w tym roku zawody "Puchar Karpia" a Robinson zawody w Rajsku.
Dodam tylko że Will nie łowi tylko karpi bo w marcowym numerze bedzie łowił płotki i leszczyki z użyciem ochotki a w numerze 7 z 2009 łowił piekne leszcze na tyczkę.

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 15:28 #6154

• okr
  • B_R_U_N_O
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Niestety na naszym polskim rynku, brak jest fachowej i na poziomie literatury traktującej o spławikowym wędkarstwie sportowym. Jestem przekonany, że przedstawiona propozycja, znajdzie szerokie grono zwolenników i nabywców.
Mam nadzieję, że nie będzie to taka "para z gwizdka", jaką zaserwował nam redaktor jednego z miesięczników, o nazwie tożsamej z nazwą tego portalu :)
Z niecierpliwością czekamy na wieści w temacie możliwości prenumeraty, no i oczywiście na pierwsze numery.

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 15:52 #6155

Planujemy rozpocząć z numerem kwietniowym(przeważnie czasopismo pojawia się 2 lub 3 dnia każdego miesiąca). Ale jeżeli numer marcowy będzie ciekawy to przetlumacze go w ciągu tygodnia i koło 14 marca już będzie dostępny.
Problem jest z pogodą i rybami w UK zima była naprawdę mocna i długa a w numerze styczniowym Will nawet nie wędkował takie były warunki.

Bardzo dużym plusem tego czasopisma jest jego "świeżość" Will opisuje metody i sposoby jakie będzie można używać w miesiącu w którym był wydanie a nie jak w naszych gazetach odgrzewane są stare kotlety"

O:Polska edycja czasopisma Will Raison E-mag 02/22/2011 15:57 #6156

A gdzie będzie można nabyć to czasopismo?
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.67 sekundy