Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: sklep Catfish- koniec z Tubertini?

sklep Catfish- koniec z Tubertini? 02/22/2010 14:20 #2047

• i tak wol
  • MG
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Właśnie przymierzam się do zakupu topu matchowego 4 elementowego do wędki tubertini quadra360 i chciałem sprawdzić jego cenę na stronie sklepu catfish i zostałem niemile zaskoczony. Niestety wygląda na to, że Catfish zakończył współpracę z Tubertini, gdyż na stronie brakuje akcentów włoskiej firmy...
Orientuje się ktoś teraz może czy takie topy są dostępne i jaki to wydatek?

dziękuję i pozdrawiam
Mi

O:sklep Catfish- koniec z Tubertini? 02/22/2010 15:22 #2048

Proponuje Ci zadzwonić to Tomka Marciniaka :500 284 048 ,na pewno odpowie na twoje pytania.Z tego co wiem to w dalszym ciągu mają ofertę sprzętu Tubertini ,a dlaczego nie ma jej na stronie ? -tego można się domyślić.
Ostatnio zmieniany: 02/22/2010 15:23 przez Tomasz Baranowski.

O:sklep Catfish- koniec z Tubertini? 02/22/2010 15:34 #2049

• i tak wol
  • MG
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
właśnie napisałem maila no i "odkryłem" że jest coś takiego jak kontakt :) zadzowniłem, nadal mają w ofercie tubertini.
dla zainteresowanych 5 element kosztuje 320 złotych, zaś top matchowy 4 elementowy 380 złotych. zamawia się w sposób, że się dzwoni, a oni wysyłają paczkę.

no niestety nie potrafię znaleźć powodu, dlaczego brakuje Tubertini na stronie. :dry:
Mi

O:sklep Catfish- koniec z Tubertini? 02/23/2010 09:53 #2064

• roach
  • ( Gość )
Pod koniec roku 2009 była informacja w internecie że catfish rezygnuje ze sklepu internetowego

O:sklep Catfish- koniec z Tubertini? 02/23/2010 10:00 #2065

• Krzysztof
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
MG napisał:
właśnie napisałem maila no i "odkryłem" że jest coś takiego jak kontakt :) zadzowniłem, nadal mają w ofercie tubertini.
dla zainteresowanych 5 element kosztuje 320 złotych, zaś top matchowy 4 elementowy 380 złotych. zamawia się w sposób, że się dzwoni, a oni wysyłają paczkę.

no niestety nie potrafię znaleźć powodu, dlaczego brakuje Tubertini na stronie. :dry:

Bo inna firma zażyczyła sobie wyłączność?
[b]Krzysztof - Okr

O:sklep Catfish- koniec z Tubertini? 02/23/2010 12:26 #2069

• i tak wol
  • MG
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
roach napisał:
Pod koniec roku 2009 była informacja w internecie że catfish rezygnuje ze sklepu internetowego

O tym nawet nie wiedziałem. Dziękuję za informację.

Co do tej wyłączności; myślałem nad tym, ale istnieją inne możliwości.
Mi
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.60 sekundy