Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jaką tyczkę kupić

Jaką tyczkę kupić 05/06/2011 21:31 #7265

• Bary
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Panowie zwracam się do was z prośbą o rade.
W niedługim czasie mam zamiar zakupić coś nowego a mianowicie tyczkę.
Zastanawiam się na 3 modelami:
Competition Match This 3 Maver
Daiwa SR5
Browning Black Magic Force 12.5m

Może ktoś z was miał styczność z którąś z tych tyczek i jest mi w stanie doradzić.
Obecnie od 2 lat posiadam Maver Jurassic Carp 12,5m wiec czas nastąpił na krok w przód.
Z góry dziękuje.

Odp: Jaką tyczkę kupić 05/06/2011 21:43 #7267

• Cz
  • Astor
  • ( Admin )
  • Moderator
Bary napisał:
Panowie zwracam się do was z prośbą o rade.
W niedługim czasie mam zamiar zakupić coś nowego a mianowicie tyczkę.
Zastanawiam się na 3 modelami:
Competition Match This 3 Maver
Daiwa SR5
Browning Black Magic Force 12.5m

Może ktoś z was miał styczność z którąś z tych tyczek i jest mi w stanie doradzić.
Obecnie od 2 lat posiadam Maver Jurassic Carp 12,5m wiec czas nastąpił na krok w przód.
Z góry dziękuje.

Wędka ma Tobie leżeć w rękach a nie innym posiadaczom w/w wędek. To ta jakbyś posiadaczy VW czy Forda pytał, które z tych aut jest lepsze. Najlepiej jak będziesz miał możliwość na sucho w jednym miejscu pomachać tymi wędeczkami i w tedy sam ocenisz co będzie dla Ciebie najbardziej odpowiednie

P.S
Pamiętaj i weź pod uwagę ewentualny serwis na później - wszystko się może zdarzyć. Co z tego jak będziesz miał super wędeczkę jak nie dostaniesz później do niej zapasowej rury ??

Pozdr
Astor
[center][color=#800000][b]Grzesiek, Okr

Odp: Jaką tyczkę kupić 05/07/2011 14:09 #7269

• Bary
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wędka ma Tobie leżeć w rękach a nie innym posiadaczom w/w wędek. To ta jakbyś posiadaczy VW czy Forda pytał, które z tych aut jest lepsze. Najlepiej jak będziesz miał możliwość na sucho w jednym miejscu pomachać tymi wędeczkami i w tedy sam ocenisz co będzie dla Ciebie najbardziej odpowiednie

Jak miałbym taką okazje to z miła chęcią ale realia są inne i pozostało czytanie innych opini na dany model

Najbardziej podpasowała mi Daiwa SR5 czytając oczywiście o niej w necie
Tylko właśnie nie wiem jak może wyglądać serwis

Odp: Jaką tyczkę kupić 05/07/2011 16:13 #7271

• colmic
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Kolego masz rację DAIWA SR-5 jest super tyczką, posiadałem zawsze tyczki z najwyższych półek, obecnie łowię na SR-5-jest świetna, mocna, lekka, szybka, dobrze wyważona, na każdą wodę a serwis szybki i tani! pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 05/07/2011 16:14 przez colmic.
Za tę wiadomość podziękował(a): Bary
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.37 sekundy