Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Mikado sensual 8m. BAT

Mikado sensual 8m. BAT 06/15/2010 19:08 #3733

• TomekZ
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
witam serdecznie.

Jest to mój pierwszy post na tym forum i od razu mam wielką prośbę. Prosze mi powiedzieć cz mój wybór jest trafny....potrzebuje pilnie kupic bata 8m (wygrałem zawody w kole i jade teraz na okręgówke, aby mieć choc troszke szans z tyczkami potzrebuje czegos dłuższego, na tym etapie mojego "proesionalnego" B) wętdkarstwa nie będę wydawał sie w koszta związane z tyczkami). Do tej pory łowię na na mikado ultraviolet 6m i jestem bardzo zadowolony z tej wędki, teraz wypatrzyłem w sieci mikado SENSUAL 8m, opinie na jego temat (choć mało) tez są dobre. najgorsze jest to że w pobliskich sklepach nie mam możliwości potrzyamnia tego wedziska, więc muszę kupić "kota w worku" ..... i tu możecie mi bardzo pomóc.
Aby wedzisko doszło do piątku musze dziś wieczorem zamówić. I jak nic sie nie wydaży będzie to ten sensual.....PILNIE PROSZE O RADĘ.

na jednym ze sklepów jest w cenie 449zł i wydaje się być to bardzo niska kwota.

O: Mikado sensual 8m. BAT 06/16/2010 00:33 #3742

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Witaj

najlepiej się przywitać najpierw w Powitalni :) i napisać coś o sobie. Bacik niezły, ale przesiadka z 6 na 8 wymaga troszkę wprawy w operowaniu. Kijek ten jest do małej i średniej rybki. Jeżeli będzie brała ryba bardzo delikatnie co wymusi stosowanie zestawów 0,2-0,6 grama nic tak długim batem nie zrobisz bo będziesz miał problem zarzucić. Jeżeli będzie to jezioro to skup się za zanęcie ,która przyciągnie ci rybę bliżej
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.33 sekundy