Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Wózek wedkarski

Wózek wedkarski 01/14/2012 14:18 #8771

• Paiwu
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam!! w planach mam zakup wozka wedkarskiego coby nie tachac tego calego majdanu nad wode i tu mam do kolegow pytanie a mianowicie co polecacie zastanawialem sie nad takim zmyslnym wozeczkiem karpiowym allegro.pl/wozek-transportowy-karpiowy-na-wedki-torba-ponton-i2055421953.html choc nie wiem czy to zda egzamin mam na mysli przewozke kombajnu

Odp: Wózek wedkarski 01/28/2012 15:33 #8886

• bobster28
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam, posiadam ten wózek . Nie dawno zamówiłem dzisiaj mi przyszedł. Od razu go skręciłem i zamontowałem na nim kombajn , kosz stabilnie lezy na wózkuu, nie spada, nie zsówa sie. Wózek jest mały nie zajmuje dużo miejsca i widać ze jest solidnie zrobiony. Moimm zdaniem za taką cene jest OK, zoabczymy jak sie sprawdzi w terenie. POzdrawiam
Za tę wiadomość podziękował(a): Paiwu

Odp: Wózek wedkarski 01/29/2012 19:43 #8894

• Paiwu
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wczesniej mialem w planach zakup elektrostatyka ale gdy tylko pokazaly sie te zmyslne wozeczki karpiowe i to za wiele mniejsze pieniazki to juz przemowilo za tylko jak to bedzie sie sprawowalo w terenie gdyz kolka nie sa pompowane i moga zaglebiac sie w miekki grunt to raz a dwa to jak z zaladunkiem takich ciezkich koszy vel kombajnow zda to egzamin

Odp: Wózek wedkarski 01/31/2012 22:20 #8903

• koper
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
A ja tak patrzę na ten wózek i muszę powiedzieć że na raz bym się nie zabrał bo kosz da się położyć ale na niego wiadra/balie na to pokrowiec na siatki i byle dołek i spadnie chyba-pasowało by jakąś ramkę dołożyć do tej rączki by miało na czym spocząć plus do tego parę linek by to jakoś owiązać lub zaopatrzyć się w może taki allegro.pl/skladany-wozek-transportowy-dwukolowy-fvat-i2065186937.html choć jest tańszy i ma mniejsze kółka ale za to mało miejsca zajmuje, choć widziałem już na zawodach takie mieli .. Sam muszę się w taki zaopatrzyć tylko nie wiem który wybrać? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 01/31/2012 22:25 przez koper.

Odp: Wózek wedkarski 01/31/2012 23:46 #8904

• bobster28
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
To fakt na tym karpiowym wózku mi mieści sie tylko kombajn i pokrowiec z siatką. Ewentualnie jeszcze bede próbował zamontowac pokrowiec z tyczką ale nie wiem czy zda to egzamin. ogólnieeee wózek sprawiał wrażenieeeee dużego a tak naprawde jest malutki ,ale to tez ma swoje plusy.

Odp: Wózek wedkarski 02/01/2012 08:39 #8905

• liquid27
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja

Odp: Wózek wedkarski 02/01/2012 12:21 #8907

• Paiwu
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Wozeczek moze i pakowny tylko te koleczka strasznie male i do tego plastikowe

Odp: Wózek wedkarski 02/01/2012 19:43 #8910

• koper
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ten Prestona jest fajny ale za ta cenę musi być :)

Odp: Wózek wedkarski 02/03/2012 22:36 #8920

• liquid27
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
koper napisał:
Ten Prestona jest fajny ale za ta cenę musi być :)

Coś bardzo podobnego i tańszego a tak samo fajne:-) kółka można rozstawić by były tak samo jak w tym prestona:-) www.ultimate-direct.co.uk/product.asp?strParents=84&CAT_ID=149&P_ID=292
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.56 sekundy