Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Jaką tyczkę wybrać ?

Jaką tyczkę wybrać ? 01/11/2012 19:23 #8740

• golden2_le
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam bardzo bym prosił o pomoc wyborze tyczki, jako że do tej pory łowiłem jaxonem syriusem 9,5m który nie dość że krótki to i piekielnie ciężki chciałbym zamienić na coś lepszego a przede wszystkim lżejszegokwota jaką dysponuje do 1000zł z używek znalazłem:
-Colmic Bomb Carp 13M
-Maver Evlved 13M
-Colmic Omega 13m
-Sensas Carp X80 11,5M (nowa nieużywana)
Dodam że i tak kożystał bedę z długości 11,5m głownie na wodach stojących, lub niewielkie uciągi nastawiam się na małą i średnią rybę przyłowy w postaci pojedyńczych większych leszczy i niewielkich karpi do 2kg Jako że kij przeznaczony bedzie do rekreacyjnego łowienia bardzo zależy mi na wadze sztywności i wyważeniu abym można było parę godzin przyjemnie połowić a nie zmagać się z ciężarem bardzo proszę o pomoc który z powyższych modeli byłby najlepszym rozwiązaniem dodam ze nie mam możliwości oglądnięcia tych wędek z tąd moja prośba z góry bardzo dziękuję za pomoc

Odp: Jaką tyczkę wybrać ? 01/11/2012 20:42 #8741

• pyton
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Maver evolved chyba nie był w Polsce sprzedawany przez oficjalnego dystrybutora... Sensasa x80 nie znam, natomiast z obu colmiców lepszym kijem jest Omega (lżejsza i sztywniejsza)
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.34 sekundy