Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Rolki Theseus Match V

Rolki Theseus Match V 01/25/2011 14:29 #5735

• coolmic
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam ! Mam pytanie odnośnie rolek Theseus Match V dostępnych w sklepie fishomania.pl ich cena wydaje się być bardzo kusząca, a wyglądem niczym nie odbeigają od najwyższych modeli Colmica czy Trabucco. Czy ktoś posiada te rolki i co o nich sądzicie ? Pozdrawiam

O:Rolki Theseus Match V 01/25/2011 16:45 #5740

• tOmas
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Pewnie nie jedna osoba posiada te rolki. Zapomnij ,że je tam kupisz. Kilka razy pytalem o te rolki (ponad pół roku temu). Wszystkie poszły jak świeże bułeczki i od tamtej pory nie ma ich w hurtowniach (a także w sklepie)

O:Rolki Theseus Match V 01/25/2011 20:30 #5741

• coolmic
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
szkoda :( bo już miałem zamiar składać zamówienie

O:Rolki Theseus Match V 01/31/2011 14:22 #5824

• flexi
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
tOmas napisał:
Pewnie nie jedna osoba posiada te rolki. Zapomnij ,że je tam kupisz. Kilka razy pytalem o te rolki (ponad pół roku temu). Wszystkie poszły jak świeże bułeczki i od tamtej pory nie ma ich w hurtowniach (a także w sklepie)

Zapewniam,że nie znajdzie się żaden użytkownik tych rolek bo nigdy nie było ich w ofercie firmy THESEUS MATCH a tym bardziej sklepu. Zdjęcie na stronie sklepu na pewno nie przedstawia rolek tej firmy.

O:Rolki Theseus Match V 01/31/2011 14:35 #5825

• tOmas
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
I tu się z Tobą nie zgodzę. Proszę www.fishingrepublic.org/product_info.php?manufacturers_id=65&products_id=3457
Kiedyś jak szukałem w zagranicznych sklepach było ich dużo więcej. Być może firma Theseus zaprzestała produkować w/w rolki, nie znaczy to ,że nigdy nie było ich w ofercie
Ostatnio zmieniany: 01/31/2011 14:35 przez tOmas.

O:Rolki Theseus Match V 01/31/2011 18:19 #5831

• flexi
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
W takim razie dziwi mnie fakt, że na żadnym z forów wędkarskich nie chce się "ujawnić" ani jeden użytkownik tych rolek :huh:
Przecież to był hit sprzedaży ;)
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.30 sekundy