Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Kombajny Trapera

Kombajny Trapera 04/07/2010 03:33 #2733

• Tomek
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Przegladajac katalog trapera na 2010r zauwazylem ze dodali do swojej oferty kilka koszy.
Czy ktos mial okazje je ogladac ?

trapersiedlce.pl/pdf/180-204.pdf

O: Kombajny Trapera 04/07/2010 10:06 #2734

Kosze te wychodzą spod tej samej igły co Robinsona czy Lorpio.Różnice są głównie w kolorze.Robinson -srebrne Traper czarne z czerwonymi dodatkami, Lorpio- szare z akcentami w kolorze drewna.Inne różnice to dodatki.np inne balkony do stopa, podnóżek.Co do cen to wygląda ,że Robinson wyjdzie najtaniej.Z moich informacji wynika, że żadnych na tą chwile nie ma w Polsce (ale mogę się mylić)Takie różnice widać w katalogach gołym okiem.Więcej da się o nich powiedzieć jak już się pojawią w handlu.Z ciekawostek dodam, że drużyna Trapera będzie łowiła właśnie z tych koszy, podobnie zresztą jak drużyna Robinsona ze swoich.
Ostatnio zmieniany: 04/07/2010 10:20 przez darekbarański.

O: Kombajny Trapera 04/07/2010 10:57 #2735

• Dorian
  • ( Moderator )
  • Administrator
Z tego co mi wiadomo Traper będzie miał je w ofercie w maju... Podobno zawaliła fabryka.
Dorian Pitera, okr

O: Kombajny Trapera 04/07/2010 12:44 #2738

• Pasjonat
  • admin
  • ( Admin )
  • Administrator
Wygląda na to , że robione na w tej samej fabryce co Maver
Bez Klubu
Tubertini Quadra 450 13m
Trabucco MRX-V Match Carp 13m

O: Kombajny Trapera 04/07/2010 15:58 #2739

• szczupak
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
darekbarański napisał:
Kosze te wychodzą spod tej samej igły co Robinsona czy Lorpio.Różnice są głównie w kolorze.Co do cen to wygląda ,że Robinson wyjdzie najtaniej..

Cenowo to najtańszy z tej serii jest BEHR LAGO 2, od 999- 2 tyg temu za tyle szły, do 1250 normalna cena, ze skrzynką(3 segmentową) na dole i z dwoma półkami pod siedzeniem.
Goły Robinson to ok 950 a ceny lorpia i trapera na razie nieznane i pewnie nie mniejsze.
Dobrze że jest konkurencja na tej chińskiej produkcji, ceny powinny maleć.

O: Kombajny Trapera 04/07/2010 17:37 #2740

Trudno mi się odnieść do postu wyżej, ponieważ nie znam ani tego kosza, ani specyfikacji według której ten kosz kosztować by miał tyle ile napisał Szczupak jak i do którego kosza Robinsona i z jakim wyposażeniem został on porównany.Natomiast posiadam nie tylko katalogi ale również cenniki Robinsona, Trapera jak i Lorpio. A więc mogę porównać ceny gołych koszy jak i poszczególnych elementów.Wnioski przekazałem w swoim pierwszym poście.

O:Kombajny Trapera 04/07/2010 17:43 #2741

• 19bialy
  • ( Gość )
Nie wiem do końca jak to jest z Chińskimi koszami ale znam sie dobrze na gramofonach i wiekszość firm robi sprzet w Chinach i co najdziwniejsze w tej samej fabryce. Gramofony te sa bardzo do sibie podobne ale jakośc wykonania i trwałość jest inna. Mimo ze sprzeto łudząco podobny to jednak im więcej sie zapłaci tym lepszy sprzet sie dostanie.Może z koszami jest podobnie liczą sie detale a nie to co widac na małych zdjęciach jakosci 800x600.

O:Kombajny Trapera 04/07/2010 20:19 #2742

• szczupak
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
19bialy napisał:
Może z koszami jest podobnie liczą sie detale a nie to co widac na małych zdjęciach jakosci 800x600.

Porównałem robinsona z układem jezdnym i Behra. Obydwa widziałem na żywo nie jeden raz. Wykonanie Robinsona na pewno nie lepsze.

To może Darku podzielisz się cennikiem lorpia i trapera? W sieci nie są na razie dostępne te artykuły.

O:Kombajny Trapera 04/07/2010 23:16 #2743

Nie bardzo wiem jak miałbym Wam to udostępnić.Ceny hurtowe są dla sklepów.A sklepu internetowego nie prowadzę,tylko stacjonarny.Proszę zapytać o cenę konkretnej rzeczy z oferty tych trzech firm a odpowiem konkretnie o cenie jaką klient zapłaci u mnie w sklepie.
Za tę wiadomość podziękował(a): mody

Kosz Taper Ultra 08/30/2010 20:43 #4408

Witam.Chciałbym kupić kosz traper ultra.Może któryś z kolegów ma ten kosz lub może coś o nim powiedzieć.Czy w tej cenie można kupić coś lepszego?
Proszę o opinie tego kombajnu.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.48 sekundy