Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Antenki do spławików

Antenki do spławików 02/14/2010 14:17 #1846

• Maciek_7
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Mam w planach lekką modyfikację dysków i jednym z elementów, który pójdzie do wymiany jest antenka. Ktoś może orientuje się z czego najlepiej zrobić takie antenki (w kolorze żółtym). Najbardziej pasują te od Cralusso, jednak ich oddzielnie chyba nie można kupić?

Pozdrawiam
[i]"Zawodnik ma

O:Antenki do spławików 02/14/2010 14:55 #1847

Co chcesz zmieniać , albo jaki masz pomysł ? Zmieniać aby tylko zmienić można , ale trzeba to zamiary poprzeć jakimś argumentem. Jeżeli już będziesz wiedział co potrzebujesz to napisz na PW może mam coś w firmie , aby ci pomóc .

O:Antenki do spławików 02/06/2011 18:20 #5917

• polamania kija:)
  • regy20
  • ( Użytkownik )
  • Ploc
A propos kolorów antenek do spławików - w jakich warunkach użyjemy koloru żółtego, a w jakich pomarańczowego aby lepiej widzieć antenkę?? Do tej pory w 95% stosowałem koloru pomarańczowego jednak jak widać powyżej na żółty również jest zapotrzebowanie. Dlaczego??

O:Antenki do spławików 02/06/2011 20:08 #5921

• JOKER
  • ( Admin )
  • Administrator
Im ciemniejsza woda tym jaśniejsza antena... żółty będzie dobrze widoczny na ocienionej wodzie. Pomarańczowy jest najbardziej uniwersalny.
Z doświadczenia mogę powiedzieć tyle, że w odległościówce najczęściej stosuje czarne anteny, w tyczce pomarańczowe. Żółtych prawie nie mam.
[color=#BF0000][b]"B
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.55 sekundy