Witam.
Mam do sprzedania kombajn produkcji Pawła Urbana. Stanowisko było robione pod zamówienie – w kasetach zamontowane są zatrzasko-zawiasy Milo, a w platformie uchwyty niekaleczące nóg. Nogi kwadratowe 2x2cm – 4 długości 47cm, 2 długości 67cm, dodatkowo dwie nogi długości 72cm (sprawdzają się, jako środkowe na stromym brzegu). Kombajn posiada: 3 kasety o wymiarach 40x27,5x3cm oraz jeden pojemnik o wymiarach 40x25x10cm, 2 fajki standardowe do tego kosza (przy jednej jest siatka do tyczki, przy drugiej rolka, którą wykorzystywałem do podbieraka), 1 fajka Jaxona do siatki oraz 1długa fajka 47cm, która służyła mi do mocowania grzebienia na topy, 2 regulowane uchwyty do wędki, uchwyt do parasola, balkon do stopa, stelaż na kuwety z nogą, taca o wymiarach 53,5x35cm, na której spokojnie mieszczą się niezbędne podczas łowienia klamoty oraz kompletny układ jezdny. Siedzisko posiada zamontowany uchwyt do stopa.
Konstrukcja jest znana i ceniona, szczególnie za jakość wykonania – wszystko jest spawane, a nie nitowane oraz niesamowitą stabilność. Stan sprzętu bdb – nie posiada żadnych uszkodzeń, poza wytarciami lakieru na ramie przy podnóżku.
Dla zainteresowanych fotki na e-maila. Cena, jaka mnie interesuje, to 1100zł za całość (do małej negocjacji). Preferuję odbiór osobisty.
Kontakt na PW lub pod nr tel. 509 203 393.
Pozdr. Tomek