Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Sprzedam tyczki

Sprzedam tyczki 10/06/2011 08:16 #8133

Witam, mam do sprzedania tyczke Maver Evolved 13m+2 topy karpiowe. Tyczka w bardzo dobrym stanie, myta po każdym łowieniu, nosi normalne ślady użytkowania. Jest to kij uniwersalny ze wskazaniem na mocniejsze łowienie (rzeki,karpie), tyczka ma wymienne topy i elementy z colmicami z serii X06 bądź X07. Do wędki dołączam pokrowiec firmy triana(duży wyczynowy), tuby. Dodam, że topy są uzbrojone. Cena 1200zł do negocjacji.
Posiadam jeszcze na sprzedaż tyczke Jaxon Power Strike 11,5m+ dodatkowy top. Wędka dla początkujących, dość lekka i sztywna, wybacza wiele błędów. Szczytówki są również uzbrojone. Wędka od dłuższego czasu leży nie używana, jest w bardzo dobrym stanie, polecam młodym adeptom sztuki wędkarskiej. Cena 350zł.

Kontakt: Jan Piątkowski tel 792879145
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
możliwość wysłania zdjęć; )
Ostatnio zmieniany: 10/07/2011 16:33 przez johny123_91.

Odp: Sprzedam tyczki 11/23/2011 08:41 #8361

• alberto25
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
witam
poproszę zdjęcia tyczki jaxona
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Odp: Sprzedam tyczki 11/23/2011 17:12 #8364

• eReS
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ten pan już nie ma na sprzedaż tej tyczki, byłem nią jakiś czas temu również zainteresowany :)
Pozdrawiam.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.43 sekundy