Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Robinson Silverstone SX 1100 Pack

Robinson Silverstone SX 1100 Pack 09/19/2011 19:02 #8048

• kapel1
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Witam

Mam na sprzedaż używaną tyczkę Robinsona Silverstone SX 1100. Jestem jej drugim właścicielem, zakupiłem ją na wiosnę tego roku. Używana była kilkanaście razy. Za mojej "kadencji" dokupione 2 topy karpiowe, top do kubka+ kubek oraz jeden 4 elementowy( wszystko w tubach). Tyczka była kupiona pęknięta, elementy pęknięte zastąpione nowymi( kupione w hurtowni w B-B). Elementy pęknięte to 2x 3 el. i 1x 2 el.(top karpiowy). Elementy sklejone w serwisie Robinsona B-B), są w pełni sprawne.

Podsumowując zestaw składa się z:

- 1x Tyczka Silverstone SX 1100 w niej top karpiowy ( tyczka w tubie Trapera)

- 1x top do kubka + kubek + tuba

- 1x top 4el w nim klejony 3 element + tuba + uzbrojenie

- 1 x top karpiowy 2 el. ( w sumie to 2 ale jeden w tyczce)+ tuba+ uzbrojenie

- 1x 2el z topu karpiowego pęknięty posklejany

- 1x 3 el posklejany

Wszystko sprawne. Zdjęcia na maila. Możliwość obejrzenia tyczki. Kontakt:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Czekam na propozycje cenowe

Odp: Robinson Silverstone SX 1100 Pack 09/20/2011 08:46 #8052

• tygrys6
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Dopiero zaczynam przygodę z wyczynem więc jeszcze słabo orientuje się w cenach, wiem ile mniej więcej kosztuje sama tyczka tej marki i modelu ale nie wiem ile mogłeś dać za topy więc proszę o podanie orientacyjnej ceny która by cię satysfakcjonowała.

Odp: Robinson Silverstone SX 1100 Pack 09/20/2011 15:54 #8057

• kapel1
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
A więc:

Nowa tyczka kosztuje wg starego katalogu(rok 2010) 449 zł
top 4 el 239zł
top karpiowy 105 zł X 3( 2 do łowienia jeden to kubek)
Za 3 element kupiony dałem 72zł
Plus uzbrojenie i inne rzeczy ok 50zł
W sumie jest tego 1125zł, ale ja chcę 550zł+ przesyłka, która jest do ustalenia.

Mówisz że zaczynasz z wyczynem bo mam na sprzedaż podest jaxona(używany sezon, nowy 250zł) + siedzisko Kongera( też sezon i nowe ok 80zł)+ fajki(koszt ok 30zł). Jeśli wziąłbyś całość to opchnę to za 750zł.Daj znać jak jesteś zainteresowany, może się dogadamy

Odp: Robinson Silverstone SX 1100 Pack 09/21/2011 08:37 #8058

• tygrys6
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Na razie muszę dozbierać kasę, ale chyba wezmę całość. A skąd jesteś?

Odp: Robinson Silverstone SX 1100 Pack 09/21/2011 14:47 #8062

• kapel1
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Jestem z ok Cieszyna woj śląskie. A dużo Ci jeszcze brakuje bo potrzebuję kaskę na nową tyczkę??

Odp: Robinson Silverstone SX 1100 Pack 09/21/2011 19:17 #8064

• kapel1
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Bo bym zapomniał, będzie problem z wysyłką tyczki razem z podestem i koszem w jednej paczce była by ona w bardzo nieregularnym kształcie i wątpię żeby kurier ją przyją( w przystępnej cenie przesyłkia). I tutaj mam prpoozycję do Ciebie : możesz kupić podest i tyczkę( najpierw jedna potem druga) osobno w takiej cenie jak podałem( na tyle ile masz kasy) a ja wyślę osobno. Ja będę miał już kaskę na tyczkę (kupują Magnusa z Robinsona), a ty już np. tyczkę na koniec sezonu, na jakieś zawody. Co Ty na to?? Pisz na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ,bo na forum jakoś niezręcznie pisać o sprawach finansowych.

Odp: Robinson Silverstone SX 1100 Pack 10/03/2011 20:16 #8122

• kapel1
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Za tyczkę chcę juz 500zł + przesyłka
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.37 sekundy