Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Sprzedam Mavera N3. OKAZJA !!!!

Sprzedam Mavera N3. OKAZJA !!!! 02/11/2011 18:23 #6005

• DonMateo
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Sprzedam Mavera N3 prawdopodobnie najlepszą tyczkę jaką firma ta wypuściła na rynek. Posiada wszystkie patenty reglasa. Był to najwyższy model na dany rok. Tyczka 13 metrów plus 5 topów cztero-elementowych. Cena 3000 zł. Wędka w stanie idealnym, zero uszkodzeń, używana około 12 razy, służyła głównie jako wędka zapasowa. Więcej informacji pod nr. 506055341. Naprawdę warto !!!!!!!!

Mam również do sprzedania w okazyjnej cenie baty firmy COLMIC extreme 5,6,7,8.
200 listków COLMIC delicje czerwone, większość nieużywanych.

O:Sprzedam Mavera N3. OKAZJA !!!! 02/11/2011 18:46 #6008

Witam. Oczywiście nie będę komentował faktu, że tyczka jest w idealnym stanie i jak to opisał DomNateo "naprawdę warto" bo pack jest pokaźny. Skomentuję jedynie fakt, że to niestety nie jest to najlepsza tyczka na świecie, jak również to, że nie jest to najwyższy model mavera na 2006 rok i na dodatek nie ma wszystkich patentów Reglasa. Skoro już postanowiłem napisać dodam, że jest to forum wyczynowe i przytoczone moje spostrzeżenia są tu ogólnie znane, dlatego przy następnych ogłoszeniach tego typu prosił bym o nieco mniej "słodzenia". Pozdrawiam. Wojtek.

O:Sprzedam Mavera N3. OKAZJA !!!! 02/12/2011 11:39 #6014

• DonMateo
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Ja nie napisałem że jest to najlepsza tyczka na świecie, tylko że jest to najlepsza tyczka tej serii którą maver wypuścił na rynek. posiada wszystkie patenty Reglasa. Drogi Wojtku naucz się czytać :P

O:Sprzedam Mavera N3. OKAZJA !!!! 02/12/2011 11:42 #6015

• blazus90
  • ( Użytkownik )
  • Ukleja
Kolego najwyższym modelem tej serii był N57 tak dla twojej wiadomości i wędka nie na wszystkich patentów ....
Leszcz Maver Pozna
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Dorian, Astor, JOKER
Wygenerowano w 0.28 sekundy