Witam,
Mam do sprzedania tyczke garbolino flanker 352 13m
W sklad zestawu wchodza
-tyczka
-top 5 elementowy
-top karpiowy
-top do kubka
-top karpiowy browning
-kubek
-całość usbrojona do łowienia
-tuba na topy
Jest to bardzo mocny kijek przeznaczony na rzeki z dużymi uciągami i na komercyjne łowiska. Oczysiście można używać bardzo delikatnych zestawów bo tak głównie była użytkowana.Bardzo ładnie wspołpracuje przy połowie większych ryb typu karpie, duże leszcze.
Ostatni element był rzadko używany, gdyż jako junior mogłem łowić tylko na 11,5m.
W jednym czwartym elementcie była wada fabryczna i dlatego został profesjonalnie wzmocniony dość długi kawałek przy rękojeści.Podobnie w trzecim elemencie wyczułem delikatne wgniecenie i dla bezpieczeństwa także dostało wzmocnione.Oglądając wędke zauważyłem także że jest ledwo widoczny ślad po naprawie na 3 elemencie powyżej środka, lecz nie moge sobie skojarzyć tej historii.Szczytówka w topie do kubka jest pęknięta i dlatego kupiłem w tym roku topa z browninga karpiowego, który miał go zastąpić, ale nie było to konieczne gdyż zmontowałem to teleskopowo i działa bez zarzutu.Topy karpiowe są praktycznie nie używane.
Wędka jest niezwykle mocna,blanki grube i trudno znaleść taki kijek wśród dzisiejszych produkcji.Wykonana w technologii viper process.Wędka posiada normalne ślady użytkowania, a stan wędki oceniam na bardzo dobry.
cena jaka mnie interesuje to 1250zl do negocjacji.
Zainteresowanym wysle zdjecia.
Kontakt gg 8262074 lub mail
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
.