Czytałem ostatni Matchfishin magazime i moją uwagę przykuł Specjalny Case na topy z zetsawami. Jest reklamowany jako pancerna konstrukcja i jak ktoś łowi na płytkich łowiskach to fajna propozycja. Duzym minusem jest cena 650zł. Ale sprzęcik fajny jak ktoś ma duże auto na ryby.
www.matchfishingmagazine.com/up-close/item/561-map-kit-case
Tlumaczenie Google :
MAP oferuje zupełnie nowy sposób organizowania i przechowywania biegun najlepszych zestawów. Alex Bones miała sympatię do nowego systemu - oto dlaczego.
Kocham gadżet, związanego z rybołówstwem lub w inny sposób, więc kiedy Mike Robinson, człowiek odpowiedzialny za rozwój nowego produktu do MAP, pokazał mi, że natychmiast wentylatora.
To proste - twardy futerał ABS około pięć metrów długości na zamek błyskawiczny, trzymając dwie połówki razem i EVA liner zaprojektowany specjalnie do utrzymania aż do ośmiu biegun najlepszych zestawów w miejscu do transportu i przechowywania.
Niektórzy z was czyta ten nie będzie widać punktu łuskanie obecnie proponowanych RRP około £ 129,99 na jeden, ale jeśli coś takiego jak ja jestem szczęśliwy wydać tego rodzaju pieniądze, aby moje cenne zestawy bezpieczne, Dodatkową korzyścią jest możliwość przechowywać platformy na szczycie zbyt.
Tylko pomyśl, ile każdego z wierzchołków jest wart! Miałem moje zmodyfikowane do "ściągaczy" zbyt, która dodaje kosztem, a kiedy również wziąć pod uwagę cenę o długości puste elastyczne, każdy góry zestaw nosisz warto znaczne sumy.
Mimo, że niektórzy uznają to za element trochę, a nawet więcej niż trochę "walki tarty" I rzeczywiście, że to ma miejsce w moim zestawie i jestem pewien, że wielu z was również ciepłe korzyści raz widać jeden.
Biorąc pod uwagę popularność rybołówstwa handlowego wielu z nas wie miejscach będziemy odwiedzających, co oznacza, że przyjmowanie najlepszych zestawów gotowych sens. Zrobić to samo z prętów i ten nowy przypadek pozwala na taki sam poziom przygotowania z bieguna.
Pewnie, że nie będzie to apel do wszystkich. Niektóre z najlepszych wędkarzy wiem, są byle jak przychodzą, woli tie platformach na brzegu i prawie "co zrobić" z zestawu mają. Ten rodzaj produktu nie jest dla nich i jestem pewien, że uznają to być zbędnym wydatkiem, ale nie mnie.
Jestem naprawdę podekscytowany perspektywą uzyskania w swoje ręce kilka z nich, więc można dosłownie podnieść przypadku blatów gotowy zmontowany z platformy dołączony, tak jak ja z moim wędki i kołowrotki.
Warto zauważyć też, że ta sprawa jest wystarczająco długo, aby najbardziej startu oprócz najlepszych zestawów, ale po prostu sprawdzić Ciebie pasuje przed łuskanie obecnie.
Jednym minusem Widzę jednak, że dużą objętość przypadku, lub bardziej na miejscu, jak będziesz go zintegrować z resztą zestawu. MAP zaprojektował go tak, by idealnie wewnątrz jego bagaż zakresie; wielki, jeśli bagaż MAP. Jeśli nie to może być trochę "łyżka do butów" praca się go do torba. Myślę, że skończy prowadzenia kopalni oddzielnie tak jak ja z rękawami gotowy-rod. Nie widzę tego jako problem, jednak z wygodą wielu komercyjnych wodach ofertę o parking za kołki i tak dalej. Nie zewnętrznych uchwyt tak, i nie będzie ważyć dużo, nawet kiedy już w pełni załadowany w przypadku blatów.
Każdy zestaw najlepszych odbywa się wewnątrz obudowy, dzięki formowane-EVA gniazda i zespół rzep, aby upewnić się, że przyjedzie na kołek w idealnym porządku. Twój gumki są chronione też, jak będą one trwać przez gładkiej krawędzi EVA, w przeciwieństwie do noszenia swoje szczyty normalnie (prawdopodobnie wszystkie wypchane do rury!).
Jest to fantastyczny produkt i na pewno będzie coś używać. Żaden z możliwych niggles przeszkadza mi jeden trochę, ponieważ wszystkie one są zrównoważone przez organizację i ochrony, tylko ten produkt może zaoferować. Unikalne jest słowem często nadużywane w naszym sporcie, ale to naprawdę jest - dobrze zrobione MAP.your lokalnego dystrybutora.