Krzysztof napisał:
Od tego roku stosuję Pula Bung. Żadnej plecionki nie stosuję...żaden piasek mi się nie dostaje...żadnych pajączków nie stosuję tylko tradycyjne łączniki w dużych rozmiarach. Polecam ten sposób łowienia. Koledzy - nie słuchajcie jakichś porad ludzi, którzy ledwo po polsku umieją coś napisać. Co tydzień łowię po 30 - 40 karpi o wadze 2 - 4 kg bez najmniejszego problemu.
Słuchajcie bardziej porad Łukasza niż jakiś pseudo porad ludzi z zagranicy...
Kolego Krzysztofie to ,ze ktoś nie umie do końca po polsku czegoś napisac często wynika z dłuzszej nieobecności w Polsce, ale to nie jest powód do nasmiewania się!!
Ja napisałem ze do tematu podeszłem serio i niemiałem się zamiaru z nikogo nasmiewac czy wątpic w daną technikę mocowania zestawu typu wentyl. Zadałem konkretne pytania/.
To ze łowisz do 40 karpi to moze jedynie swiadczyc o tobie i twoim jak się domyslam stawiku przy domu o rozmiarach 5X5.
Drogi kolego pisząc a raczej nazywając kogoś pseudo ludzmi, wynika z twojej niskiej inteligencji społecznej i braku szacunku dla ludzi kturych nie znasz i nic o nich nie wiesz.
Dodam na marginesie ze na wentle łowiłem na długo zanim mozna było je dostac w Polsce, a na karpiach to mozesz mi wiezyc na słowo , że mam duze pojęcie i doświadczenie niejednokrotnie udowadniając na zawodach wysokiej rangi.Nie jedno krotnie miałem okazje pokazywac jak skutecznie sie łowi karpie w polsce i w innych krajach!!, w zbiornikach,rzekach kturych jak twierdzili tamtejsi użytkownicy karpia nie było lub brał sporadycznie. Ja powtarzam się juz kturyś raz z koleji, ze nie sztuką jest się chwalic , ja tego staram się nie robic, prosze mnie zle nie zrozumiec. I jak sie domyślam paru na tym forum przyzna mi racje.
Pamietaj ,że czesto zdanie napisane nie poprawnie lub żle ortograficznie wniesie wiecej niż stek bzdur pisane poprawna Polszczyzną.